Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-12-25, 20:21 US Obrysy i przyciski ryglowania drzwi
Cześć,
na sprzedaż mam 3 komplety ori obrysów US do MK3 i 5 przycisków ryglowania drzwi. Wszystko z wiązkami w bardzo ładnym stanie.
Cena za komplet obrysów (2 sztuki) 75zł, cena za przycisk 50zł. Do ceny trzeba doliczyć koszt wysyłki Pocztą Polską 9,50 za zwykłą paczkę lub priorytet 11zl.
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-12-26, 15:23
dratek napisał/a:
Biorę obrysy
Hej,
Paweł zauważył coś co ja przeoczyłem, tj. jeden z obrysów (na zdjęciach prawy dolny róg) ma ułamane jedno mocowanie (taki czarny plastikowy język). Sprzedam ten komplet za pół ceny czyli 38zł. Pozostaje oczywiście jeszcze jedna para bez wad za 75zł. Daj znać, którą wybierasz.
Wysłany: 2014-12-26, 22:50
hotdriver napisał/a:
rolz, teraz dopiero sprzedajesz przyciski?? a ja zanim znalazlem dla siebie to z pol roku szukalem a teraz na wyciagniecie reki ahh
Dopiero co dopłynęły, pachną jeszcze morzem i od razu na giełdzie
Zostały 2 guziki i 1 komplet obrysów, czekam tylko na decyzję dratka który komplet bierze (może potrwać do niedzieli bo nie dam rady wcześniej zrobić zdjęć).
Dobra, biorę ten za 38zl i do tego przycisk ryglowania Sprawny obrys możesz opchnac Dziś wieczorem zrobię przelew, jutro powinieneś mieć już kasę na koncie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum