Wysłany: 2007-07-29, 12:28 [SPRZEDAM] 2 komplety kół Alu i stalowe
Witam wszystkich.
Mam do zaoferowania dwa komplety kól do vento z rozstawem4x100/57.
Oryginalne holenderskie Alufegi DevTno 16 calowe z Uniroyal oponami oprofilu 45 oponaki niestety tylko na max dwa sezony 6-5 mm, Suprer wygląd autka pzryznaję ale nie natym mi zależy.
Oraz prosto z pod igły 14 calowe felgi KFZ77006JX14X4/100 57 ET43 Z opnami Uniroyal 680 185/60/r14 84TL.
Pospieszyłem się troche i niesprawdziłem wielkości tarczy wentylowanej w przednich hamulcach niestety 14 nie wchodzą w otwór centujący i tak zostałem z nówkami,
a alusie: ładne ale nie na moje drogi w dzielnicy.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt na forum specjalna oferta dla ventylowców, faktura zakupu do wglądu , lub 605 223 414
Za nówki 1300 PLN, FAKTURA zakupu do wglądu, za koła z alumami 1800 PLN
Pozdrawiam T>S
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220330793
1.jpg
Plik ściągnięto 5110 raz(y) 93,44 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 5110 raz(y) 100,28 KB
I.jpg
Plik ściągnięto 5110 raz(y) 91,71 KB
Ostatnio zmieniony przez tomeks 2007-07-30, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Wielkie dzięki spyro za uwagi ale jak już wspomniałem przy powitaniu jestem forumowym nowicjuszem. Mam nadzieję że uzupełnienie dotyczące ceny będzie satysfakcjonujące, mimo to zainteresowanych proszę o telefon
Pozdrowionka
T.S.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-30, 18:40
Nie ma problemu, nie odbieraj tego jako atak. Na przyszłośc będziesz już wiedział co i jak z kategriami. A cena już jest i super. Fele łądne i nowe, więc myślę, że 1800 za nowe fele i nowe oponki to ok cena.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-08-03, 00:37
jzu ci mowie ze wg mnei nikt nei da 1400zl za stałowki z gumami niestety..
spyro napisał/a:
że 1800 za nowe fele i nowe oponki to ok cena.
no chyba nie bo:
Oryginalne holenderskie Alufegi DevTno 16 calowe z Uniroyal oponami oprofilu 45 oponaki niestety tylko na max dwa sezony 6-5 mm"
czyli opony nie sa nowe.. tutaj tez nei wroze niestety sprzedazy tych kol w tej cenie
ale rozne leszcze po allegro chodza.. jakiejs bogatej ciotce sie spodobaja i moze kupi
ja bym ci polacl oba komplety na allegor wystawiac jedynei jak masz sprzedac to tam...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-03, 20:37
1800 za komplet prawie nowych alu i opon to nie jest aż tak dużo. ja za używki oponki płaciłem w tej chwili300 za 2 sztuki plus montaż. No myślę, że jakby zszedł to 1500 za te alu to sukces murowany, choć rzeczywiście za stalówki to małe szanse, bo za 1400 zł to kupisz łądne alu z oponami Ja dałem 850 za 16-stki z oponkami o profilu 40... Co prawda nie nowe, ale jednak...
Witam wszystkich jeszcze raz!!! Widzę żę każdy po kolei ma rózne zdanie na temat moich kólek których chciałbym się pozbyć, Prawdą jest że stalówki można kupić za 3 stówki z oponami na sezon lub półtora. Prawdą jest również że za holenderskie alumy można jak się to mówi wyhaczyć nieco taniej. Na używane alu oczekuję rozsądnych propozycji, jeśli ktoś reflektuje ! Na temat nowych stalówek i opon: ich wadą jest to że są nowe i nieużywane zakupione dwa tygodnie temu w netcarze zaproponowana cena jest poniżej zakupu kto dostanie nowe w lepszej cenie bedzie misrzem. Powiem jeszcze jedno. Kręcę fajerą od 24 lat,zrobiłem już co najmniej 2 duże banki km i nie ma to co nowe opony a nie jakieś używki które można wykręcić do zera przez sezon lub półtora, kto chce się prowadzać na krawędzi bezpieczeństwa i zato płacić -proszę bardzo.
A może ktoś ma fele stalowe 15-i,w dobrym stanie- kupię lub zamienię!
Pozdrwiam T>S
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-08-05, 16:20
masz z 1 strny racje... ale z 2 strony przesadzasz z uzywkami.. ja mam mozliwosc zalwtic bo bylem wcozrj w oponach za 100zl np gume continentala 7 mm bieznika (nowa ok 8 ) za 100zl szt z zalozeniem.. wiec to chyba nei jest na 1 sezon..
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Witam ! W końcu udało mi się sprzedać prezentowane kółka . Wszystko ma swojego kupca .Trochę na nich straciłem ale nie zawiele. Oferta nieaktualna!!!
Pozdriowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum