CAłe vento na części
*swap hebli tył przód 288 wszystko co trzeba razem z tarczami 550 zł(całe sterowanie abs dodatkowo 250 wiazki sterownik i serwo aby wszystko hulało )
*vento front lampy pas przedni gril maska 200 zł
* niebieskie wnętrze razem z niebieska deską słupkami abc, 400
*mfa licznik(wyskalowany do 240) + manetka 150 zł
*elektryczne podgrzewane lusterka z instalacja sterującą i panelem 180zł
*pakiet gt cały bez brakujących elementów 250zł
*wspomaganie kompletne 200zł
do cen należy doliczyć ewentualne koszta wysyłki
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-05-29, 18:55
Przypomnienie dla wszystkich użytkowników forum, że do transakcji kupna od nowych użytkowników należy podchodzić z dużą ostrożnością, aby nie paść ofiarą potencjalnego naciągacza.
Kolego bobek86c mam nadzieję, że nie zarejstrowałeś się na naszym forum tylko w celach handlowych. Póki co będę uważnie śledził twoje wpisy i poczynania na naszym forum.
Naciągaczem nie jestem wszystko mozna zalatwic przez allegro .Wszedłem na forum tez zeby dowiedzieć sie tego i owego bo sam jestemposiadaczem 2 vw polo 86c jetta a2 a vento na graty idzie bo silnik jest na swapa
Ostatnio zmieniony przez bobek86c 2014-05-29, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-05-29, 22:51
bobek86c, Nikt tu nie napisał, że jesteś naciągaczem. Po prostu przypominamy, że jesteś nowym użytkownikiem forum. Masz szczęście że przywitałeś się w odpowiednim dziale, bo ostatnio mamy wysyp ludzi którzy się rejestrują i od razu coś sprzedają bez przywitania. A wtedy takie ogłoszenia od razu są usuwane.
Hormon napisał/a:
To czekamy na fotki.
No właśnie czekamy bo inaczej temat zostanie usunięty
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-05-30, 10:48
Plastiki ze środka sprzedajesz tylko w komplecie?
Interesowałby mnie przedni tunel i zaślepka rączki drzwi kierowcy
Jeżeli masz obudowę kratki nawiewu po prawej stronie od pasażera wraz z maklejkami/ikonami (decha starego typu) to też leży ona w kręgu moich zainteresowań
Trudno kto pierwszy ten lepszy nie było propozyci cenowe gość zadzonił nie wstydził się i kupił . Zasada jest prosta kto zadaje dużo pytań i meczy bułe to i tak nie kupi . już nie raz na tablicy milion pytan zero konkretów
ile za sierpy,tylne zagłówki z prowadnicami i tylną lotke z klapy?i nie chciał byś sprzedać samej pianki z fotela kierowcy?chodzi mi o oparcie i siedzisko
hrubek18, no wiedziałam że zechcesz te sierpy, już Ci miałam rezerwować
Nie zaśmiecam już, znikam. Pozdrawiam.
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum