Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-11, 23:16
maciek-w123, napisz do gościa, tego co na ALlegro opycha te trochę inne, na pewno zrobi Ci taką jaką będziesz chciał.
Poza tym poszperaj na ebay'u, podałem Ci jedną z aukcji na ebay'u, przykładową, na pewno znajdziesz podobną, pewnie drożej bezie jak w PL, ale bezie. A najłatwiej zrobić na zamówienie z żywicy...
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-07-21, 20:07
Cytat:
bo rewki osobne i badlook to fuj.. jedynie brewka po calosci mala rowna jest oK prosty uśmiech
Jak ci się nie podoba to twoja sprawa ale nie musisz nikomu narzucać swojego stylu
Kazby ma swój i robi to co mu się podoba
Mi np. kolor twojego auta się nie podoba
Mógł byś go zmienić bo jest fuj
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-07-21, 20:09
MAPET napisał/a:
i nie badlock czyli zle zamkniecie tylko bad look czyli zle(grozne) spojrzenie
mój głupi błąd
A swoją drogą, mapet ja nie zwracam Ci za każdym razem uwagi i nie wydziwam gdy Ty zamiast słowa NIE piszesz NEI, o reszcie literówek nie wspomnę, także pozostawmy sobie trochę dystansu.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-22, 13:11
Chłopaki, dajcie spokój, nie ma co się o głupotki kłócić. Mi np. badlook nie przeszkadza, a brewki: kiedyś mi się podobały, teraz średnio, ale wiem, że klej do szyb tak trzyma, że kaplica. Rozwale lampy a narazie inne wydatki są...
Nom Spyro ostatnio to sporo kaski włożyłeś w swoje Vento. Jak tak czytam na forum to już troche tysiączków ci ubyło z portfela ale to fajnie ze sie nie poddajesz i dbasz tak o autko szacuneczek a co do brewek to każdy jak lubi to tak bedzie miał
Wysłany: 2007-07-22, 18:33
Cytat:
a co do brewek to każdy jak lubi to tak bedzie miał usmiech
no właśnie
Szpiker napisał/a:
Spyro ostatnio to sporo kaski włożyłeś w swoje Vento. J
szczerze mówiąc jakbym wiedział że to tyle będzie to jednak szukałbym nowszej Ventki w jakimś wypasie, bo to jednak przesada, ale to tak idzie zawsze, robisz jedno to co innego wyjdzie w praniu...
Wysłany: 2007-07-22, 18:38
Cytat:
a co do brewek to każdy jak lubi to tak bedzie miał usmiech
no właśnie
Szpiker napisał/a:
Spyro ostatnio to sporo kaski włożyłeś w swoje Vento. J
szczerze mówiąc jakbym wiedział że to tyle będzie to jednak szukałbym nowszej Ventki w jakimś wypasie, bo to jednak przesada, ale to tak idzie zawsze, robisz jedno to co innego wyjdzie w praniu...
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-07-22, 22:55
boze .. ok to nei bede sie wypowiadal jesli cos mi sie NEI podoba i juz.. co do koleoru mojego auta jest moj temat i se mozecie bluzgac na moje auto dowoli.. nie wiem czemu sie unosicie... napisalem moje zdanie i tyle widze ze nie umiecie krytyki przyjąc Tygrysisko, ja potraktowalem to s humorem i dla wyjasnienia a ty mnie jedziesz o jakies litwerówki... dzieki
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2007-07-22, 23:42
dajcie spokój bo nie warto... BadLook jak jest fajnie zrobiony to mi się podoba, jak każda przeróbka wszystko zależy od wykonania... Poza tym zawsze powtarzam, że auto ma się podobać właścicielowi i to jest najważniejsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum