No i oczywiście 2 sztuki halogenów Interesują mnie jedynie te nie topiące się, chodzi mi o jakość ponieważ doszedłem do wniosku że mam zdeka za słabe światła (jak dla mnie) i czasami przydały by się halogeny do pomocy w trudnych warunkach. Autem jeżdżę często i długo, tak też byłyby eksploatowane halogenki więc nie mogą się gotować po kilku minutach...
Najlepiej jeśli ktoś miałby halogeny już razem z kablami do podłączenia i włącznikiem świateł, ewentualnie żeby chociaż wtyczki do tych halogenów były a z nich wypuszczone kable przynajmniej z 15 - 20cm żeby można było połączyć Wtyczki są podobno takie same jak od kierunkowskazów.
Jeśli ktoś ma PRZYNAJMNIEJ 1 dobry działający halogen z tym szklanym / porcelanowym tyłem to również rozważę ponieważ kolega dratek ma jeden więc sobie skompletuję
Oczywiście zakupki w rozsądnych cenach
Szczerze mówiąc to za komplet (włącznik, 2 halogeny + okablowanie) mogę tak ze 120zł dać... Jeśli będę musiał kupować od każdego po jednym elemencie to będę się mocno targował (chyba że cena będzie dobra) bo wiadomo... na przesyłki nie wyrobię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum