Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-14, 09:58
no ale jednak zamki się czasem przydają, także ja bym się nie pozbywał zamków z przednich drzwi... A jak ci padnie aku albo bateria w pilocie to jak wejdziesz do furki?
Otóż to. Zamki i tak sa niesprawne w drzwiach (kilka prob wlamania).
Przez bagaznik juz probowalem (mam niewielka dziewczyne - miesci sie bez problemu) .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-16, 09:11
GzymssS napisał/a:
mam niewielka dziewczyne - miesci sie bez problemu
dobry tekst
Ja już zamkami walczyłem po paru włamach i jednak zostawiłem je sprawne, bo pakować się przez kufer to dość męczące by było, musiałbym wyciągnąć sprzęcik grający a poza tym jak od bagażnika złożyć siedzenia tylne, bo nigdy nie próbowałem?
no faktycznie najgorsze to ta muze przestawiac:p a otworzysz dzwi bez problemu jeden cypelek sie podbija i wchodzisz ja mam o tyle fajnie ze mialem glosniki 25cm na polce i mam teraz dziury to tylko reke przeloze i otwarte
Otóż to. Zamki i tak sa niesprawne w drzwiach (kilka prob wlamania).
Przez bagaznik juz probowalem (mam niewielka dziewczyne - miesci sie bez problemu) oczko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum