Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-23, 15:27
witaj w klubie, haha ja swój też troszkę spaskudziłem, ale jakoś z nim jeżdżę powoli też myślę o kupnie nowych, ale następnym razem będę malował pędzelkiem
p.s. Szefunio z Pasłęka miał chyba takie na zbyciu, o ile się nie mylę
ja będę za tydzień swoje sprzedawał, odbłyśniki w ładnym stanie, wszystkie regulacje działają bez problemu, żadne mocowanie nie urwane, w komplecie silniczki elektryczne do regulacji, no i oczywiście lampy są Hella Szkła też bardzo ładne:)
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-07-01, 21:44
W jednej lampie odbłyśnik lata jak ..po pustym sklepie pęknięty jest plastik w środku, no i nie działa przez to regulacja więc lipa.
Szkła są troche nie wyraźne bo są brudne od środka
VW_Kriss_PZL, kup zamienniki nie za drogie nie za tanie, rozklej i pomaluj pędzelkiem i będziesz miał igły i nowe, wiadomo to nie to samo co ori hella, ale cóż po uszkodzonej helli lepszy nowy zamiennik niż stara i zniszczona hella
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-07-02, 10:56
No i o dziwo nie pasują moje żarówki philipsy na postojówki W moich są W5W takie wsuwane, a w tych od vw-maly, są jakieś inne, normalne z tą jakby metalową osłoną i w ogóle inne wejście na tą żarówkę.
Myślałem że wszystkie są na W5W
VW_Kriss_PZL, dokładnie takie mam lampy. świeci bardzo dobrze. Jadąc w nocy na światłach mijania policja mryga żebym wyłączył długie. A jak długie dowale na nieoswietlonej drodze to wszystko elegancko widać przy jakiś tam zwykłych żarówka Philipsa.
Wysłany: 2013-07-06, 21:37
Jednak sam zrobię sobie smokedy Kupiłem lampy hella w idealnym stanie po znajomości za 100zł Dzisiaj pomalowałem i skleiłem jedną lampe, no wyszło całkiem ładnie, mi się bardzo podoba. W poniedziałek ogarne drugą lampę bo brakło mi silikonu i efektem pochwalę się w moim temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum