Witam.
Jestem w stanie załatwić trochę gratów do vw ze stanów. Jeżeli interesuje was jakaś część, piszcie śmiało, a w przeciągu 2-3 dni podam wam cenę , i jeżeli będzie wam odpowiadać dostaniecie części w przeciągu 2 tygodni.
Pozdrawiam
Bardzo chętnie przyjmę drobne zaliczki za części, lub po prostu słowo honoru, że ktoś jest zdecydowany
Uwaga.
Części o dużych gabarytach typu klapa tylna, zderzaki nie wchodzą w grę
Ostatnio zmieniony przez marcin92golf 2013-06-24, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-24, 22:08
Ja jestem w stanie zalatwic sztabki zlota z Afryki jeśli ktoś chętny to po 1000zl na konto prosze zaliczki Takich ludzi w dodatku z 7 postami i od razu takie propozycje to raczej nam tu nie trzeba potem może być tylko placz bo kasy nie ma
Kolego nie powinieneś tak od razu na mnie ruszać Jestem uczciwą osobą, napisałem, że albo zaliczka albo słowo honoru prawda? Spokojnie, może być bez zaliczek jeżeli się ktoś boi, w 100% to rozumiem, bo wielu jest oszustów na tym świecie. Chodziło mi o to, żeby nikt mnie nie wystawił do wiatru, a miałem kilka przykrych sytuacji , że ktoś chciał jakąś część, po czym po 3-4 dniach pisał, że już jej nie chce a ona już leciała do mnie w paczce. Mam nadzieję że mnie zrozumiecie
Kolego Janek, wezmę 2 sztabki
Jeżeli chcecie, można usunąć mój temat, nie ma problemu.
Nie jestem handlarzem, po prostu mogę być w posiadaniu kilku części, i to tyle
Nie jest to żaden mój sposób na życie ani źródło utrzymania.
Ostatnio zmieniony przez marcin92golf 2013-06-24, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum