Wysłany: 2013-03-11, 15:16 [S] Lampy tył, Sierpy, Hokej vr6 lub średni VENTO !!
Niedługo (najprawdopodobniej jutro) będę miał na sprzedaż:
Lampy tył ori czarno czerwone. (ułamane są chyba zaczepy do blendy, jeszcze nie wiem czy wszystkie)(zaznaczone na zdjęciu) CENA TO OKOŁO 180zł
Sierpy czarne - CENA OKOŁO 100zł
Hokej będzie albo od vento vr6 albo średni z mojego samochodu.
Hokej średni w bardzo dobrym stanie JBC CENA OKOŁO - 120zł
Hokej vr6 w dobrym stanie JBC CENA OKOŁO - 180zł
(zastanawiam się który hokej sobie zostawić )
Tak wygląda średni:
Lampy ułamane są najprawdopodobniej tu:
(TO ZDJĘCIA NIE JEST SPRZEDAWANYCH LAMP, MAJĄ TYLKO POKAZAĆ GDZIE SĄ USZKODZONE)
Tak patrzę na niektóre ceny to masakra jakaś .
Lampy ori ciemne kupiłem za 100 pln z Tablicy
Griill ST ze znaczkiem i listwą kupiłem za 40 pln .
Panowie to tylko Vento a nie porsche , że ceny za takie graty jak z kosmosu...
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2013-03-12, 08:26
Kruchy69 napisał/a:
cena wzrasta wraz z podażą.
Z popytem
I panowie zgodnie z regulaminem w tym dziale nie komentujemy ,jak drogo to nie kupujemy i tyle
P.s. alien jak kupiłeś gril starego typu za 40 zł to powinieneś sie cieszyc gdyż licytacje zaczynaja sie od 50 zeta a kończą duzo wyżej
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Ostatnio zmieniony przez czarnysauber 2013-03-12, 08:31, w całości zmieniany 1 raz
Lampy za 150zł z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jedynie te zaczepy ułamane)
Sierpy za 100zł z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jeden lekko pęknięty)
Hokej średni 120zł z wysyłką (zdj.wyżej) (hokej cały!, stan bardzo dobry)
Pisać, czy chcecie, jak nie to idzie na allegro...
(I pytanko, ten hokej vr6, jest troszkę przy krótki :/ zderzak zamarznięty, ale jakoś tam wchodzi... wychodzi na to że jest od golfa?
Rafik, to znaczy tam lodu jest pełno i nie chce po bokach wejść, no i jest taki jakiś za krótki po bokach... więc raczej jest od golfa ale jakoś się pomodzi i wejdzie
Lampy za 140zł z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jedynie te zaczepy ułamane)
Sierpy za 90zł z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jeden lekko pęknięty)
Hokej średni 110zł z wysyłką (zdj.wyżej) (hokej cały!, stan bardzo dobry)
Lampy za 120zł z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jedynie te zaczepy ułamane)
Sierpy za 80zl z wysyłką (stan dobry, jak na zdjęciach, jeden lekko pęknięty)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum