Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-03-17, 12:24
Na biegu raczej nie znajdziesz nic dobrego, ja szukałem ponad rok drugiego w dobrym stanie blacharskim i z bogatszym wyposarzeniem. Przy czym zwiedziłem polskę
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2013-03-17, 13:39
Swistakes napisał/a:
Przemysle to, bo juz zaraz ide wykrecac z niego gwint
W niedzielę
Co do sprzedaży.....znalezienie dobrego vento graniczy z cudem i z tego co widzę to chyba vento z początku produkcji jakby trzymały się lepiej. Jak już to "podlep" swoje, a jak kupno czegoś innego to już raczej nie vento.....no chyba, że jakieś roczne poszukiwania albo i dłuższe.
To co widzę na ulicach to tragedia....tu nie chodzi że venta mają bąble czy jakies brązowe plamy.....tu po prostu brakuje kawałków karoserii
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2013-03-19, 15:14
Ty chcesz sie wyrobic z malowaniem i kolami >? hehehehehe to powodzenia, tak dla przypomnienia rothen za 32 dni
Znajdz mi opony na moje fele to Ci pozycze je na zlot hehe
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2013-03-20, 15:19
ide dzielać przy ventce a dokladnie wyciagac gwint bo planuje nowy, porobie duzo fot na aktuala tematu zebyscie zobaCZYLI JAKIE TE VENTO TERAZ SKATOWANE i bleee
więc plan wygląda następująco- w weekend 6go ściągasz mi całą podłogę i uczysz mnie rozbierać auto do malowania bo będę to robić sama . 10go jedzie sie malować . i teraz 3maj kciuki zeby się udało ;D
_________________ Ride4Sin
Chodź, pokaże Ci co oznacza kobieta za kierownicą.
Wysłany: 2013-04-01, 02:04
Zeby nie było ze vento razem z tematem zapadlo w sen zimowy to czekam na pare gratów usa
-zderzak tył
-kierownica
-znaczek na tyl klape JETTA
i nie wiem co tam jeszcze xD
A jakie to ma znaczenie czy jest III czy samo Jetta? I tak nie jest to oryginalna Jetta i III nic tu nie zmieni Poza tym czcionka się zgadza hehe
Sam fakt zdarcia emblematu Vento i zamiana go na Jetta jest smaczkiem, a oryginału i tak nic nie zastąpi. Poza tym jakiś ogarnięty w temacie Dres i tak śrubokrętem emblemat wydłubie
Luqua, jak pewnie sam wiesz to jest taka mania że wszystko musi być jak sobie właściciel wymarzył. A jetta to już nie to samo co Jetta III Świstak szukaj szukaj może gdzie dorwiesz dobrą sztukę
Wysłany: 2013-04-03, 01:24
matti181,
Mam taki plan ze znaczek wygladuje na sam koniec, jak juz vento bedz9ie skonczone na feli glebie, nowym lakierze
A z III mi sie nie szpieszy bo zanim skoncze projekt to troche potrwa
A z resztą nawet taka jetta mi pasuje, odmalowac i git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum