Wysłany: 2013-02-07, 21:51 RH ZW2 8.5J i 9.5J na 17" OPONY MEGA RANT RARYTAS
Cześć,
Kilka słów opisujących felgi (dla wyszukiwarki) Kozackie, Mega Rant, Polerowany Rant, Sezon wiosna/lato, Idealne !
na sprzedaż mam felgi RH ZW2, czyli bardzo rzadko spotykany model. Tym bardziej, że jest w konfiguracji 8.5J na przodzie i 9.5J na tyle. Idealnie nadają się do aut z grupy VAG z rozstawem 5x112 lub po zmianie 5x... Felgi są w bardzo dobrym stanie, jedynie na jednym rotorze jest mała ryska od klucza, ranty wypolerowane no i wieeeelkie pod względem szerokości. Felgi oczywiście są proste, nie były spawane, są wyważone, nie ma na nich żadnego bicia, żadnych otarć od krawężników, ZADBANE. Z jednej na przodzie powoli ucieka powietrze, w czasie około 2 tygodni zejdzie 0,3-0,5 bara, podejrzewam, że jest to winą starej wentylnicy, ponieważ za mojej kadencji zmieniałem opony na przodzie ale nie zmieniłem wentylnicy, bo wulkanizator miał tylko czarne gumowe :/ Mi to szczególnie nie przeszkadzało. Na felgach są oczywiście opony, przód Yokohama 205/45/17 z roku 2006 (około 5 mm bieżnika), tył Nankang 215/45/17 z końcówki roku 2011 (około 7mm bieżnika_kupione jako nowe!!!). Felgi są godne polecenia, wyglądają świetnie na aucie, jeździły w borze i prezentowały się znakomicie.
ET ori felgi wynosiło 60, po zmianie rantów ET54, tył ET42- można spasować w MK4 i Borze bez problemu.
Sprzedaję, bo mam już zaklepane inne felgi do auta. W razie pytań pisać PW lub śmiało dzwonić 516 719 899
Fotki felg już po zdjęciu i odłożeniu na zimę:
Yokohama 205/45/17 felga 8.5J:
Nankang 215/45/17 felga 9.5J:
No i reszta zdjęć:
Idzie wiosna, lato, a więc czas zbroić się w ciekawe koło na sezon. Felgi najpierw lądują na forach, potem zostaną wystawione na portalach aukcyjnych.
Najważniejsze na koniec, wiadomo nic za darmo, cena felg z oponami, przygotowanymi do założenie- 2700 zł + 100 zł kurier. (proszę mieć cierpliwość odnośnie wysyłki, ponieważ felgi zimują ode mnie o 160 km).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum