Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-12-26, 23:48
nolan22, ja mam ciągle problemy z przesyłkami. :/ ostatnio jak zamowiłem daszki przeciwsłoneczne, nawet od kogos z forum, to szły do mnie 2 tygodnie, a jak przyszły to były zalane jakims klejem, albo bardzo lepkim olejem. :/
Nie chce bronic zadnej ze stron, ale naprawde sa swieta i sam tez nei moge sie z niczym obrobic.
Silnik: 1.8
Wysłany: 2012-12-28, 22:04
Pierwszy raz się spotkałem żeby polecony priorytetowy szedł od 12 grudnia i dalej go nie było :/ Mi iż są święta wiele poleconych do mnie przyszło już dawno... Mam nadzieje, że masz jakieś sensowne wyjaśnienie tej sytuacji? Bo jak nie to wiesz co masz zrobić?
ja też czekam cały czas za paczką i nawed nie podał mi numeru przesyłki co go prośiłem parę razy i coś dziwnego ze inne paczki do mnie doszły a ta akurat nie niech powie prawdę ze nie wysłał i tyle a nie kogoś robi w hója
_________________ jest nisko i jest fajnie
Ostatnio zmieniony przez nolan22 2012-12-28, 22:18, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1.8
Wysłany: 2012-12-28, 22:39
Dokładnie tak. Gość leci w kulki, przecież lepiej powiedzieć, że się nie wysłało niż gadać, że poszła. Tak czy siak o ile przyjdzie co ma przyjść to data jest na pieczątce... Masz czas do przyszłego roku potem kasa na konto
Ostatnio zmieniony przez eloo 2012-12-28, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
no ja zabrałem za pobraniem na całe szczęście ale nie mówi oco kaman bo jak nie to szukam dalej i tyle nie będę czekał do usranej śmierci krótka piłka do jutra czekam za kodem od paczki
trzeba napisać takie coś kolega z forum to oszust i zakaz wystawiania części na forum i to może go nauczy nie lecenia z ludzmi w hója i to jeszcze robi człowiek z forum
Paczka została wysłana w tym terminie co powiedziałem, z miejscowości Horodło, z tego co sprawdzałem paczka jakimś cudem utknęła w Chełmie, od dłuższego czasu wysyłałem opekiem i nie było problemów ale przesyłki wtedy droższe będą. Jakoś za cenę niestety
nolan22, nie każdy ma czas przesiadywać na forum, żebyś chociaż smsa napisał wtedy nie byłoby problemu dał bym Ci ten numer przesyłki od razu. Telefon kontaktowy był podany, więc bulwersów nie rozumiem. Oszust to jest ten co wziął kase a nie dostanie się części, czy ogólnie towaru, a ode mnie wszystkie części docierają i jak wyżej.
nolan22, nie każdy ma czas przesiadywać na forum, żebyś chociaż smsa napisał wtedy nie byłoby problemu dał bym Ci ten numer przesyłki od razu.
W Twoim interesie jest żeby transakcja przebiegła rzetelnie. Ogłoszenie miałeś czas dać to i paczki wysyłaj w terminie, bo każdemu kupującemu zależy na czasie. Tacy nie poważni ludzie powinni być tępieni.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
wiesz co saytronic nie ośmieszaj się bo powiedziałeś ze wyśleśz mi numer paczki a teraz mi ze miałeś ci napisać sms i było by bez problemu człowieku ogarni się i nie tylko ja się skarzę tylko paru innych kolegów z forum poprostu zakaz wystawiania towaru na forum i to było by najlepsze bo by cie trochę nauczyło a tak sobie lecisz z każdym w balona i uchodzi ci to płazem ale to się kolego zmieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum