Co do reszty, chodzi mi głównie o osoby które wpisały się na listę, nie czekajcie na to aż uzbieramy 300zł od kilku osób, bo chodzi o to aby mieć jeszcze jakiś zapasa kasy na np większa zaliczkę, rożnie bywa. Dlatego chciał bym aby od co najmniej 90% osób poszła zaliczka. Termin jest do 15 kwietnia, niektórzy dostają wypłatę na początku miesiąca inni dopiero 10, dlatego jest jeszcze ten zapas 5 dni. Po 15 kwietnia chce jechać do tego ośrodka, wpłacić zaliczkę, podpisać umowę wstępna i dogadać inne szczegóły.
Czy wszyscy to przeczytali ze zrozumieniem
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-04-06, 15:22
Marek też wpłaci kase po Świętach .
Co do reszty czyli: martinek, szym29, Kaski, Bimber i Ventylek to nie przeczytali mojego pw. Jesli ktoś ich zna, albo ma jakieś inne kontakty do tych osób, to dajcie im znać o zaliczce. Co gorsza te osoby w kwietni nie były na forum, mam nadzieje, że to nie jest jakaś epidemia
Aaa co do zwierzaków, na stronie Rudawki znalazłem informacje, że można zabrać ze sobą zwierzaka i pobyt bezpłatny .
Ode mnie też kasiora poleciała,mam nadzieje że doleci.
Pytanko natomiast mam takowe,chcialbym zabrać dobrego kupla ktory by jechał moją Jettą ewentualnie drugim Vento,czy to jest problem aby na zlot Ventek wjezdzać Jettą??
I do Hormona pytanko czy placic raz jeszcze zaliczke za drugie auto??
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-04-12, 15:41
Marek81l napisał/a:
Ode mnie też kasiora poleciała,mam nadzieje że doleci.
Pytanko natomiast mam takowe,chcialbym zabrać dobrego kupla ktory by jechał moją Jettą ewentualnie drugim Vento,czy to jest problem aby na zlot Ventek wjezdzać Jettą??
I do Hormona pytanko czy placic raz jeszcze zaliczke za drugie auto??
To że Jetta to nie problem .
Jeśli macie zamiar jechać na dwa auta, to prosił bym dopisać na listę ta osobę, bo wtedy przynajmniej tak mniej więcej wiem ile mam aut na zlocie.
Jeśli to nie problem to prosił bym o wpłatę zaliczki.
Sorry, że ostatnio mało w tym temacie pisze, ale problemy zdrowotne, w tej chwili jestem na L4 dość długim :/ i bolesnym. W przyszłym tygodniu jadę do ośrodka, chyba że całkiem mnie rozłoży, to pojadę później. Będę miał jakieś nowe informacje to dam wam znać.
jako ze zaliczka jako taka wpłynęła zanosi się ze zlot się odbędzie ...wiec może czas zrobić jakiś plakat co by wrzucić go tu i ówdzie może ktoś jeszcze zechce do nas dołączyć
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
koledzy plakat będzie ale jak znajdę chwile czasu na weekendzie, wybaczcie ale ostatnio kilka dni nie miałem neta a i czasu za bardzo nie mam, pracuje a po pracy mam duzo zajeć, ale postaram się jak najszybciej zrobić ten plakat
naklejki zlotowe bedą ogarniane już za nie długo
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Wysłany: 2012-04-24, 10:10
Ktoś pytał o parking, mają kilka parkingów na których spokojnie te 20 aut zmieścimy, jeśli nie to można parkować na trawniku.
Co do dzieci to jeśli rodzice ze swoja pociecha zmieszczą się na łóżku, to nie będzie żadnej opłaty za dziecko, jeśli dziecko ma zajmować łózko, to dopłata jak za dorosłą osobę z tym, że jeszcze mam rozmawiać z kierownikiem jak będę w ośrodku i możliwe że dzieci będą miały opłatę tylko za czysta pościel.
Dla dzieci jest jakaś piaskownica i huśtawki.
W ośrodku będę dopiero w połowie maja, wcześniej nie dam rady, na razie się kuruje, w sobotę wyjeżdżam na bardzo długo oczekiwany urlop, bo już dobre 6-7 lat nie byłem się relaksować .
A jeszcze co do sponsorów, to mam dwóch na oku, mam nadzieje że pójdzie zgodnie z planem i będą jakieś małe upominki.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2012-04-24, 10:21, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-04-26, 13:10
Bimber ja mam połowę tego co Ty ale Ty zapewne większość po niemieckiej autostradzie z tego co kojarzę, a ja niestety będę jechał dokładnie po tej drodze z filmiku
Efekt? Czasowo wyjdzie nam pewnie podobnie...
Ale co tam - zlot Vento jest tylko raz do roku więc damy rade
Wysłany: 2012-05-05, 20:56
24 kwietnia napisalem to co udalo sie dowieziec telefonicznie, dzis wrocilem z do domu i musze pomyslec kiedy jechac do osrodka. Musze też z zeniThem policzyc ile beda wynosily wpłaty na wjezdzie i ciagle czekam na plakat zeniTh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum