Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-04-24, 15:53
MAPET napisał/a:
fotele recaro w wersjach 5 d tez wystepuja jako uchylane
i to właśnie mi się w nich nie podoba
nie to żebym takich nie chciał - wręcz przeciwnie - też szukam
ale chodzi mi o to że jak bym miał do wyboru fotele z rączkami i fotele bez nich to bez wahania wybrałbym te bez
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-25, 10:47
theority napisał/a:
A ma ktoś fotele z GL z tym że składane ?
swoje za 200 puściłem komplecik, jak kupilem GT te co mam teraz.
Zaś 300 zł za komplet od GT to mało i od ręki się sprzeda, no chyba że są w częściach
Tez mi sie nie podoba że z rączką do składania poprzedni komplet foteli który miałem był właśnie z Golfa GL 3 drzwiowego, lipa, bo ciągle mnie irytował widok tej rączki. Bo ogólnie ot nie ma znaczenia, ale ja ciągle wiedziałem że mam z rączką... Także teraz jestem szczęśliwy, że bez żadnych rączek
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-05-11, 08:41
wcozrj o 23 z kolesiem gadalem i chcial nawet same fotele oddac ale jak dzis o 7 zadzownilem to powiedzial ze mial tyle telefonow i maili ze szok i sam sie eni spodziewal ale ze bylem 1 to moge zadecydowac ale wziasc jako calos... no i zdecydowalem ze biore... bo norlanie 1200zl cena jest bo 1 koles na allegro tez ma...
tu elektryke i boczki sprzedam.. szkoda ze nei 5d bo krooger chce
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2007-05-11, 10:41
beda do sprzedania na allegor niebawem tak jak spyro mowil dochodza nawet do 400zl ale zycie cene zweryfikuje.. sa idealne!!! tapicer z 2 kompeltow zrobil 1 ! w dodatku tydzien temu prane
www.mapet-TUNING.com
Wysłany: 2007-05-11, 19:24
cena to 1200zl za fotele jest zatrwazajaca.. tu elektryka ok 300zl spokojnie + sprzedam bockzi i bede mial w cenie prawei.. zwyklych kubelkow na ebaju takei wnatrza cenia 500 euro!!
www.mapet-TUNING.com
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-14, 23:04
Ja tam wystawiłem na ALlegro komplet foteli nie licząc na kokosy, poprostu chciałem sie ich pozbyć bo mi miejsce zawalały. Zadzwonił facet, że on chce tylko jeden fotel od strony pasażera bo ma Golfa 3 po wypadku, walnięcie w bok. No ja że nie ma szans, bo co ja zrobię z resztą. W końcu przyjechał do mnie 300 km i wziłą 2 sztuki przód za 200 zł On sie cieszył jak nie wiem co i ja sie cieszyłem bo to zajeb... cena, biorąc pod uwagę, że za komplecik od GT dałem właśnie 200 zł Ale kumpel mi załatwił, bez zarobku bez niczego, po kosztach. Także za 2 fotele od zwykłego golfa 3 drzwiowego CL kupiłem sobie komplecik GT Taki farcik mi się zdarzył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum