Silnik: VR6
Wysłany: 2007-04-21, 10:31 pomoc w kupnie na ebay.de
witam
mam pytanie czy ew ktos ma konto na ebay.de ? i czy ktos moglby pomoc w zakupie czegos tj wylicytowanie i ew czy ktos cos moze by pomogl z transportem do polski?
dzieki
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
... jade do Niemiec 3 maja po auto, jak cos, daj zanać, mój brat ma konto w niemieckim ebay ale wydaje mi sie, że jak masz konto w polskim ebay to też możesz licytować ale nie jestem pewien. Pozdrawiam
Jade w okolice Dortmundu, dokłądnie Iserlohn , będe tam do 6 potem wracamy ale to zależne czy uda mi się coś wyrwać, narazie mam na oku Peugeot'a 607 2.7 V6 HDI za 8000tyś euro do oddania rok 2002, może jest ktoś chętny na takie auto pełen wypas, navi, DVD skóra... pozdro
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-04-21, 13:33
wiesz co ja w ogole to niemiec nie znam wiem tylko ze kolega ktory che mi pomoc to jego brat meiszka w niemczech w okolicach monachium i moze to przytrzymac tam a chodzi o fotele... o ile uda mi sie je kupic
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-24, 10:55
Polibo napisał/a:
A jaki koszt takiej wysyłki z zachodu
jakiś czas temu kupowałem na niemieckim ebayu miniaturki Vento, to za ich wysyłkę zapłaciłem 10 euro, ale to było jakiś czas temu no i to jest bardzo lakkie.
W tej chwili wysyłka z Niemiec do Polski kurierem DHL paczki o wadze 10 kg to 31 euro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum