Silnik: ON
Wysłany: 2011-11-14, 13:13
jak maja nie pisac o vento skoro na kazdej focie niby przypadkiem je gdzieś w tle widac jak dla mnie macie cos nie tak z bania skoro robice takie chore akcje zal mi was tak samo jak te twoje niby choroby i jeszcze wiele innych akcji którymi nas częstowałeś przez te kilkanscie ubiegłych miesiacy itd ... są 2 mozliwości albo jesteście głupkami albo prubujecie z ludzi tu zgromadzonych zrobić głupków tyle odemnie powdzenia życze nie bede owijał w bawełne mówie co mysle a co do AUTA to fajny golf ale widząc z kim sie kolegujesz to pewnie za jakiś czas go kupi jakiś niemiec albo bedziesz bardzo poważnie chory i samochód zniknie z forum albo bezie niby na części do sprzedania z powodów trudnej sytacji w domu ....
_________________ AUTOSZYBY
Ostatnio zmieniony przez TomeQTomeQ 2011-11-14, 13:26, w całości zmieniany 3 razy
jak maja nie pisac o vento skoro na kazdej focie niby przypadkiem je gdzieś w tle widac jak dla mnie macie cos nie tak z bania skoro robice takie chore akcje zal mi was tak samo jak te twoje niby choroby i jeszcze wiele innych akcji którymi nas częstowałeś przez te kilkanscie ubiegłych miesiacy itd ... są 2 mozliwości albo jesteście głupkami albo prubujecie z ludzi tu zgromadzonych zrobić głupków tyle odemnie powdzenia życze nie bede owijał w bawełne mówie co mysle a co do AUTA to fajny golf ale widząc z kim sie kolegujesz to pewnie za jakiś czas go kupi jakiś niemiec albo bedziesz bardzo poważnie chory i samochód zniknie z forum albo bezie niby na części do sprzedania z powodów trudnej sytacji w domu ....
Nie zycze sobie zebys mnie wyzywal itp a z kim ja sie koleguje to moja sprawa a nie twoja a samochod jest dalej u piotrka i p oco dalej ten offtop jak widac ze dalej mnim jezdzi
TomeQTomeQ, chłopie *^%#$*&$.nij się w głowę nie twoja sprawa co chłopaki robią z samochodami jak beda chcial to je podpala ich sprawa. A to że vento jest u Piotrka to jego sprawa ., Jak nie wiesz to sie nie wpier.dalaj tam gdzie nie trzeba . I uważaj sobie troszkę bo możesz załować obrazy innych . Więc sie pilnuj .
_________________ Nie trąb zjeb.. jadę na glebie !
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-11-14, 22:38
i zrobiło się groźnie ,ale fakt jest faktem że jest w tym duża część prawdy ,a 'klimat " to niestety chłopaki sami sobie zrobili ,bo nie rozumiem po co te cyrki auto sprzedane ,pojechało do niemiec itp ,ok wasza sprawa ale po co to nie wiem ,więc się nie dziwcie ,a po za tym jak możemy pisać w Piotrka temacie jak sam kazał go zblokować ,z resztą nie tyko u nas
Silnik: ON
Wysłany: 2011-11-14, 23:39
arabian napisał/a:
TomeQTomeQ, chłopie *^%#$*&$.nij się w głowę nie twoja sprawa co chłopaki robią z samochodami jak beda chcial to je podpala ich sprawa. A to że vento jest u Piotrka to jego sprawa ., Jak nie wiesz to sie nie wpier.dalaj tam gdzie nie trzeba . I uważaj sobie troszkę bo możesz załować obrazy innych . Więc sie pilnuj .
sram na to co piszesz jak coś masz to przyjedz to pogadamy a ogólnie wszystkim chodzi ze wystarczyło np zmkąc temat a nie wypisywac jakieś brednie o jakimś niemcu
_________________ AUTOSZYBY
Ostatnio zmieniony przez TomeQTomeQ 2011-11-14, 23:43, w całości zmieniany 1 raz
I uważaj sobie troszkę bo możesz załować obrazy innych . Więc sie pilnuj .
Już się zaczyna z obrazami heh, jeszcze paragrafami postrasz Nie długo nie bedzie komu Ty uju powiedzieć bo same ważne osobistości na forum będą Według mnie z jednej strony nie potrzebny OT w temacie blaut, na temat innego samochodu a z drugiej strony sam go sprowokował. Ale może ja się nie znam
Cytat:
'pobijta sie
taak wreszcie coś się dzieje uwielbiam kłotnie
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-11-15, 20:18
ja pierdziele na wstępie powiem tyle golf robi robote na nowy sezon też zapowiada się ciekawie Jettka to juz wiadomo
A co do sprzedaży Jetty nie jestem w temacie dalej, cos pisane było że niby sprzedana Piotrek kazał zamknąć temat tak od razu . Po co to na co nie mam pojęcia a każde zdjęcie Twoje Blaut które tu oglądałem mistrzem drugiego planu zawsze była jetta Piotra nie moja sprawa tylko to naprawde wygląda tak jak byście chcieli
TomeQTomeQ napisał/a:
albo prubujecie z ludzi tu zgromadzonych zrobić głupków
tak to chłopaki niestety wygląda ale wasza sprawa jak sie mówi Wasz cyrk Wasze małpy
Politycznie mówiąc "Róbta co Chceta"
I wybaczcie że wyraziłem swoje zdanie na ten temat Już nie śmiece Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-11-15, 22:54
Wszyscy dobrzy jesteście Jechaliście Piotrka za woreczki a ASO, ktos się wkurzył i zacząl kłamać.....nie wiem która strona była "lepsza".....czy ta która prowokowała, czy ta która kłamała. Dla dobra forum temat zamykam.......bedzie aktual.......proszę o PW na odblokowanie.
po dluzesz przerwie powrot mam nadzieje ze juz wam wszystkim przeszlo prosze mi tu o spokoj
Dwa tygodnie teamu wycieczka po jeden element braujacy
ostatni weekend z pytrem dalismy czadu dwie pary felg odmalowane na biala perle NA SELL
dach u mnie poszedl w czarny akryl i zdes pod kolor poszedl
A tu jo przed 24 wykamany ;[
Wiec tak zdes na aucie kilka fotek tel potem dam jakas sesyjke lepsza
Bedzie wiosna bedzie lepiej ;[
A dzis
Wpadly halogeny zkw ;[ w weekend pojda smoked
I po mału zabieramy sie za czarny srodek i pierwsze gratki wpadły . Caly moj jasny srodek od podlogi az pod sufit na wymiane albo na sell a z czarnego wpadlo plastik pod kolanba kierowcy i schowek pasazera
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-12-11, 12:04
Pięknie golfer wyglada duzo pracy i kasy wsadzone ale efekt super
ja bym jeszcze poszukał ori napisu golf z amerykanskiej wersji na tył albo całkiem sie go pozbył
nie myslałes nad czarnymi lusterkami
dzisiaj blauta zmulilo na zadko wpadlo kilka gratow np climatronik kompletny plastiki czarne do srodka kolumne kierownicza z regulacja gora dol i takie jeszcze drobiazgi
Ludzie czy wy musicie znów robić OT, za chwile znów się zacznie wypominanie o tym że niemiec przyjechał czy o części z ASO. Czytajcie temat ze zrozumieniem a nie tylko zdj oglądacie. To jest temat MKIII blauta więc po co robić OT.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum