W wersji z białymi felgami jest biały pasek i białe lampy tył
jak dla mnie wersja 3 jest lepsza bo z czerwonym paskiem to golfy sa a co do lamp to widziałem takie u siebie w okoicy wiec da rade je ogarnac troche białej foli do lamp, czarnego sprayu i jest efekt...
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Cze 2010 Posty: 103 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-09-23, 13:23
Temat niemal zaginął więc trzeba go nieco zaktualizować
Żadnych zmian stylistycznych w Vento nie było, jednak musiałem się wziąć za stronę techniczną, bo już nie wyglądało to zbyt ciekawie.
Ogólnie to sporo pracy przede mną, bo do wymiany praktycznie całe przednie zawieszenie, układ kierowniczy, częściowo hamulce- no nazbierało się tego trochę.
Na dzień dzisiejszy wymieniłem gumy i drążki w przednim zawieszeniu.
Oczywiście nie obyło się bez przygód, jedna ze śrub tulei wahacza powiedziała papa i ukręciła się. Musiałem odkręcać cały wózek. Ale przynajmniej dzięki temu miałem lepszy dostęp do maglownicy.
W końcu doszła długo oczekiwana paczuszka, więc mogłem wziąć się do roboty.
Małe zdziwienie gdy spojrzałem na stare tuleje- nikt ich nigdy nie wymieniał! Ventyl jeździł na nich od nowości. Podobnie z resztą rzeczy- sworznie, łączniki- wszystko oryginał VW.
Zamontowałem tuleje od Audi S3, ciekawe jak się będą sprawować.
Dodatkowo zamontowałem dodatkowy odbój tylnego amortyzatora, w końcu mogę wozić pasażerów z tyłu bez obawy o przycieranie
Póki co to tyle, w miarę postępu prac będę się odzywał.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum