Silnik: 1.8 i 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 226 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-07-23, 18:30
Albo to co zostało za 500zł w całości oddam. A nie ma już hamulców przód,tył, amorków tył. Reszta wszystko jest buda,silnik,skrzynia wnetrze jak ktoś bedzie chciał. Oferta ważna do 08.082011. Transport na Lawecie
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-07-23, 18:48
Nie wiem czy masz ale będę pytać kolejno o ceny
Zaślepka po lewej od włącznika świateł, wiązka przeciwmgielnych tył, wtyczki do kierunków, spinki podszybia (stan? ), mocowania do śrub od deski, cała wiązka i lampka do bagażnika, el. szyby, sprężyny tył (czy wzmacniane/ stan)? Jak coś mi się nasunie to zapytam jeszcze
Silniczki do świateł,lewa wkładka lusterka man. czy el., kierownica w jakim stanie i jedna spinka podszybia (druga od prawej strony) Fotele przednie i tylna kanapa napisz jakie ceny są tych rzeczy
Koledzy potrzebuje pomocy wczoraj zastanawiałem się czy nie wziąć całej budy od BoLo, czy ktoś widział to vento w realu?bo jak by nie miało dziur to taniej wyszło by kupić budę i zrobić przekładkę silnika bo diesla teraz bardziej się opłaca dla mnie,co o tym sądzicie? zabawa warta świeczki? a nie chciał bym gonić 500km i zobaczyć dziury i zrobić tyle kilometrów na darmo
kolego szczerze to odpuść sobie, interesy z tym typem to czysta porażka, nie idzie się z nim dogadać, kasę wpłaciłem, miał wysłać fanty których jak później się okazało wogóle nie ma ...
kase zwraca mi już tydzień a kontaktu nadal zero, nie wiem czy to jakieś dziecko się zabawia czy ten typ ma niepokolei w głowie ?
ja jeszcze poczekam, ale moja cierpliwość się powoli kończy, żeby tak na forum ludzi robić w balona ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-07-31, 22:54
No ja też jestem średnio zadowolony ... kupiłem swap hampli tył brakuje elementu którego nie da się dokupić ... miał dosłać linkę ręcznego ponoć się nie da odkręcić ...
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-07-31, 22:59
hrubek18 napisał/a:
Koledzy potrzebuje pomocy wczoraj zastanawiałem się czy nie wziąć całej budy od BoLo, czy ktoś widział to vento w realu?bo jak by nie miało dziur to taniej wyszło by kupić budę i zrobić przekładkę silnika bo diesla teraz bardziej się opłaca dla mnie,co o tym sądzicie? zabawa warta świeczki? a nie chciał bym gonić 500km i zobaczyć dziury i zrobić tyle kilometrów na darmo
Widziałem furę jak brałem hamulce . tragedii nie było mogę zaryzykować że nawet przyzwoicie ale było ciemno i się na tym nie skupiałem
ja się patyczkował nie będę
tak jak pisałem, miarka się przebrała
wczoraj byłem zgłosić sprawę na policję, gadałem z kolegą hrubek18, i to samo ma zrobić we wtorek, także kolego możesz mieć ciepło za parę groszy
a i jeszcze jedno, wiem że to jest mała szkodliwość czynu, ale jak się ma znajomości to da się wszystko zrobić ;D
mnie to wszystko jedno bo to pare groszy, a Ty się doigrałeś, chamstwo trzeba tępić, tym bardziej na forum ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1.8 i 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 226 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-08-16, 22:44
zeniTh, hrubek18, jak jużrozmawiałem z kolego hrubek18, kasa dzisiaj poszła w pocztąwciągu 48godzin bedzie na waszych kontach. Kolego archeolog, skończ pisać bzdury bo pisałem Tobie wyraźnie w jakim stanie są zaciski że są do regeneracji i sa za 30zł 2 sztuki. Byłeś na oczy oglądałeś i nic nie mówiłeś odrzuciłeś tylko przednie zaciski aja mam świadka a co do linki ręcznego to wiedziałeś dobrze że miała być gratis więc nie miej żadnych pretensji ani roszczeń że oszukany jesteś bo wiedziałeś co brałeś a fotki też wysyłałem Tobie. Nie podobało się było trzeba nie kupować a teraz nie miej do nikogo żalu ani pretensji.A najlepiej to mogleś w dnień przyjechać a nie prawie o 23 godzinie. Pozdrawiam. Panowie jak zobaczycie kase na koncie proszę dać znać mi oraz w temacie żeby wszystko było ok. Pozdrawiam orazprzepraszam że tak długo to trwało:(
Wysłany: 2011-08-17, 12:37
Rozumiesz że brakuje elementu który jest w środku zacisku sam nie wypadł i nie można go kupić!!!! i na jednym kole nie będzie poprostu ręcznego w związku z tym ....Co innego do regeneracji a co innego nie kompletny (do kosza) Jak biorę części od ludzi z forum to nie rozbieram przy nich wszystkiego w drobny mak i nie sprawdzam każdej śrubki ...Pierwszy raz mam taką sytuacje .
_________________ Das is das ...
Ostatnio zmieniony przez archeolog 2011-08-17, 12:41, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-08-17, 14:31
archeolog, mówiłem ja ich nie ogladałem bo dostałem od kogoś więc jak by były z mojego vento to bym powiedział coś o nich a tutaj nie wiem nic na ich temat.
Wysłany: 2011-08-19, 09:34
loocyfer_9, boki posiadam,podłogęchyba też, mam także ten styropion co idzie w koło tak żeby nie było dziury zapadnietej.:) Poszukam dzisiaj i dam znać:)
Z@char, to tyło tył z raczkami i przyciskami tak jak na foto widaćwyżej
Wysłany: 2011-08-19, 11:29
vst93, nie mam nic z tych rzeczy juz
loocyfer_9, jednak mam kompletny czyli boczki(te pianka czy gąbka to jest),dywan podłogi,mocowania na trójkąt-gaśnice, tą wkładkę w koło. Idę robić fotki i wrzucę
Wysłany: 2011-09-17, 08:26
z Gratów po niebieskim zostały mi takie części;
-Lampy przód Hella elektryczne 120zł kpl,
-Silnik ABA kpl na swap 600zł,
-Grill bez znaczka 50zł,
-Pas przedni 70zł,
-Chłodnica 80zł,
-Alternator BOSCH 60zł,
-Rozrusznik pod automat 100zł,
-Kopułka z kablami 75zł,
-Szyby z drzwi 40zł wszystkie,
-Spoiler na klapę 50zł,
-Blenda pod tablicę z lampami 60zł,
I jakieś tam inne rzeczy mam jak coś to pytać:). Jak coś mam jeszcze jedno vento na części 1.8 90km:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum