Silnik: AAZ Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 410 Skąd: Włocławek/Pruszków
Wysłany: 2007-04-03, 22:03 kupię podsufitkę
siemka, poszukuję podsufitki do ventylka w dobrej cenie. najważniejsze żeby materiał nie był poodklejany od reszty i nie poprzecierany, nie koniecznie musi być super czysta
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-04-04, 01:34
nie jestem pewny... ale od golfa chyba zapasuje-a to latwej bedzie dostac. ale musisz jeszcze napisac, czy hcesz np z bocznymi lampeczkami z tylu, czy nie, szyberdachem?-wszystkie szczegoly.
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: AAZ Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 410 Skąd: Włocławek/Pruszków
Wysłany: 2007-04-04, 12:54
Najważniejsze, żeby była z otworem na szyberek. Jeśli będzie z dziurkami na lampki z tyłu to też byłoby świetnie. Jeżeli nie, to nic nie szkodzi - dla mnie to objętne. Jeżeli chodzi o podsufitkę z golfa, to tak całkiem średnio pasuje. Można ją oczywiście obciąć bez najmniejszego problemu, bo i tak jej końcówkę powinna zasłonić listwa nad tylną szybą, ale w vento ona na samym końcu jest profilowana w dół tak, że ładnie zachodzi za listwę. W golfie jej profil leci dalej prosto, więc myślę że może być ciężko to spasować, żeby wlazło za listwę. Może ktoś z Was miał do czynienia z taką przeróbką podsufitki ?
Wysłany: 2007-04-05, 23:51
Wiem, że jest krótsza w ventylku - tylko zastanawiałem się czy po skróceniu tej od GIII da radę coś wykombinować Tak, jak pisałem chyba to całkiem średnio, bo profil przy końcu podsufitki jest zupełnie inny i pewnie nie uloży się za listwą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum