Wysłany: 2011-07-07, 19:39 Nowe i używane części z mojego Vento... DOBRE CENY
Witam,
mam do sprzedania myślę że w dobrej cenie troche grató nowych i urzywanych do Vento lub golfa. POLECAM
1, Silnik 1.9 TD 75KM w stanie bardzo dobrym, po wypadku regularnie odpalany, odpala bez problemu nawet w najwieksze mrozy, 40tyś. temu miał generalny remont w ASO w niemczech - kompletny z turbiną i wszystkim co do silnika potrzebne. Cena:1000zł
22. Lampy tylne czarwono czarne, na aucie 3 miesiące Cena: 120zł
23. Drzwi lewe tylne Cena: 50zł
24. ....
Pytac o inne rzeczy.
Preferuje odbiór osobisty.
Jak cena za wysoka dzwonić, na pewno się dogadamy.
Do końca przyszłego tygodnia reszta samochodu ląduje na złomie i śmietniku, zawieszenia, kolumny, hamulce kokpit, itp...
Samochód jest koło Oświęcimia, sprzedawane części będą za tydzień w Jaworznie.
Proszę, oto poprawiona wersja z działającymi linkami... wybaczcie, pośpiech
1, Silnik 1.9 TD 75KM w stanie bardzo dobrym, po wypadku regularnie odpalany, odpala bez problemu nawet w najwieksze mrozy, 40tyś. temu miał generalny remont w ASO w niemczech - kompletny z turbiną i wszystkim co do silnika potrzebne. Cena:1000zł
2. Skrzynia biegów ze sprzęgłem (sprzęgło ma przejechane 1000km) Cena: 400zł
3. Szyba przednia NOWA zielona z paskiem i uszczelkami Cena: 180zł
4. Drzwi prawe przednie i tylne kompletne z szybami zamkami zawiasami itp Cena: 70zł/szt
5. Pas przedni z chłodnica i wentylatorem - stan bdb Cena:100zł
6. Dojazdówka Continental Cena: 50zł
7. Lusterka zewnętrzne elektryczne 50zł/szt
8. Lampa przednia lewa HELLA z elektryszną regulacją Cena: 60zł
9. Zderzak przedni NOWY Cena: 80zł
10. Błotnik przedni lewy NOWY Cena: 40zł
11. Lampa przednia prawa DEPO elektryka Cena: 50zł
12. Siłowniki klapy tylnej Cena: 20zł
13. Sterownik du lusterek elektrycznych Cena:25zł
14. Zbiorniczek plynu chłodzącego Cena: 15zł
15. Lusterko wewnętrzne Cena: 15zł
16. Koła 13" 4x100 opony zimowe Cena 100zł/kpl
17. Maska, z zawiasami w stanie bdb. brak rdzy, nigdy nie robiona Cena:100zł
18. Szyba drzwi kierowcy Cena 20zł
19. Szyba drzwi lewe tylne Cena: 20zł
20. Mechanizm wycieraczek Cena: 40zł
21. Zegary, czerwone podświetlenie Cena: 70zł
22. Lampy tylne czarwono czarne, na aucie 3 miesiące Cena: 120zł
23. Drzwi lewe tylne Cena: 50zł
24. ....
Pytac o inne rzeczy.
Preferuje odbiór osobisty.
Jak cena za wysoka dzwonić, na pewno się dogadamy.
Do końca przyszłego tygodnia reszta samochodu ląduje na złomie i śmietniku, zawieszenia, kolumny, hamulce kokpit, itp...
Samochód jest koło Oświęcimia, sprzedawane części będą za tydzień w Jaworznie.
jakies zdjecia lamp tylnych i czy jeszcze sa i jak z silownikami klapy w jakim stanie ?jakies zdjecia lamp tylnych i czy jeszcze sa i jak z silownikami klapy w jakim stanie ?
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Oba lusterka elektryczne i sterownik do nich za 130zł z wysyłką da radę?? Masz może rączki do drzwi od tych elektrycznych lusterek?
nie rozumiem jakie rączki...
lusterka ze sterownikiem jak najbardziej za 130 mogą być, z przesyłką. Jak będziesz chciał wysyłkę to jedynie daj mi znać i wystawie aukcje na allegro
Ostatnio zmieniony przez Van Diesel 2011-07-18, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Zwrotnice przód z zaciskami jaka średnica tarczy hamulcowej przód ? klocki hamulcowe symetryczne czy nie ?
Jest cały przedni układ kierowniczy, tarcze i klocki są nowe, znaczy były przed wypadkiem jeździły 1 miesiąc. Nie znam się na nazwach poszczególnych elementów ale dzisiaj zrzuciłem silnik i całe przednie zawieszenia z saniami i układem kierowniczym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum