Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-07, 11:00
Cytat:
ja szukam tej zaślepki obok włącznika ogrzewania tylnej szyby po lewej stronie lol
Może ma kto z was??
Bez problemu mogę CI nową załatwić, sklep, w któyrm zawsze kupuję takie pierdółki zamawiaj es prosto u Kulczyka i mają ceny parokrotnie niższe niż ASO. Myślę że to parę zł będzie kosztować, tylko powiedz mi która strona CIę interesuje, ja zobacze u siebie jaki to ma numer i można zamówić. A zresztą, napisz sam do nich:
www.gabrielmotoparts.com jak i m wyślesz maila z zapytaniem, po chwili będziesz miał z odpowiedzią, napisz, ze jesteś z Klubu Vento.
Tymrazem szukam takiego maleńkiego plasticzku... mianowicie jak jest po prawej stronie od pasażera kratka nadmuchu, na dole jest pokrętło do otwierania i zamykania wlotu i sa dwie ikonki "0" i z symbolem ludzika. Mi brakuje tej "0" jest wielkości ok. centymetr na centymetr, i nie wiem nawet jak to się nazywa, i czy można gdzieś dostać taką pierdółkę?
No to lipton... nie ciekawie to wygląda, więc chyba trzeba będzie jakoś zakleić taśmą przezroczystą. Chyba, że jakby dostać całą kratkę nawiewu? ale zapłacę 50 zł za kratkę, ajk potrzebna maleńki *^%#$*&$...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-15, 23:10
to normalka, ja po poszukiwaniu przez kupę lat wyrwałem na szrocie cały element za uwaga: 10 zł Ale zbajerowałem kolesia na maxa, fart Ogólnie myślę, że za 30-40 zł wyrwiesz tą kratkę. Najlepiej kupić od golfa, wtedy nie masz już zaślepek żadnych tylko jest to wyryte w plastiku na stałe.
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: Jasło
Wysłany: 2007-02-18, 12:09
sebastian napisał/a:
Tymrazem szukam takiego maleńkiego plasticzku... mianowicie jak jest po prawej stronie od pasażera kratka nadmuchu, na dole jest pokrętło do otwierania i zamykania wlotu i sa dwie ikonki "0" i z symbolem ludzika. Mi brakuje tej "0" jest wielkości ok. centymetr na centymetr, i nie wiem nawet jak to się nazywa, i czy można gdzieś dostać taką pierdółkę?
witam w klubie....
mi tez brakuje zaślepki z tej kratki - tyle tylko że z "ludzikiem"
Wysłany: 2007-02-18, 12:18
Spróbuję Wam pomóc w inny sposób. Przyszedł mi do głowy właśnie dobry pomysł.
Potrzebuję nr katalogowy tych zaślepek, jeśli to w ogóle jest osobną częścią. Skoro Panowie brakuje Wam różnych zaślepek, to niech jeden sprawdzi numer na jednej zaślepce, a drugi na kolejnej.
Jeśli tylko numer bezie wybity to jesteśmy w domu Załatwie Wam to, ale musi być numer. Jeśli nie ma tzn że jest to część niezmienna, trzeba kupić całą kratkę...
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: Jasło
Wysłany: 2007-03-05, 15:14
ajjjjjjjjjj...
Wielka pomyłka apropos oznaczenia nawiewu.
Napisałem że potrzebuję "ludzika" natomiast tak naprawdę brakuje mi "zera" podobnie jak Sebastianowi. Gdyby ktoś miał......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum