- tuleje belki tylnej
- złącze elastyczne(taka plecionka)
- filtr powietrza
- filtr oleju wraz z olejem
- filtr benzyny
- wymieniony rozrząd przy 150.000 km
- końcówka drążka prawe prawe przednie koło
- łożyska kół oprócz lewego przedniego
- amortyzatory
- świece
Wyposażenie:
- kolor auta coś jak ciemna śliwka
- auto alarm z odcięciem zapłonu
- szyberdach(przy zamykaniu auta z kluczyka szyberdach sam się zamyka)
- oryginalne radio Vw beta
- welurowa tapicerka w bardzo dobrym stanie
- blokada klapki wlewu paliwa(tz.że jak auto jak zamknięte to nikt ci benzyny nie może spuścic)
Auto jak na swój wiek sprawuje się dobrze nie katowane jak nie które wnętrze dobrze utrzymane systematycznie sprzątane i czyszczone przynajmniej raz na tydzień.
Powłoka lakiernicza w dobrym stanie w paru miejscach wyszły małe babelki najlepiej jest je obejrzec na żywo.
Cena jaka mnie interesuje to 7000 oczywiście do negocjacji jeśli sprzedam po takiej cenie to dorzucę gratis ale to będzie wiedział kupujący tylko.Auto przedaję bez felg aluminiowych i opon dorzucam felgi stalowe.W razie pytań proszę śmiało pisac napewno się dogamy.
Zdjęcia postaram się dodac w tym tygodniu.
Drako tu kazdy ma venciaka a kto jest na prawde napalony na kupno venciaka to dopiero się tu zarejestruje. Prędzej na alledrogo pójdzie. Tak czy siak życzę powodzenia w sprzedaży jak i w życiu tylko szkoda że sprzedajesz autko no ale cóż nic nie trwa wiecznie
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-12-11, 19:28
sam wlozylem kupe kasy w mojego ventyla i wiem o co chodzi dlatego nie sprzedaje bo 6-7 tys nikt nie da a za 4 nie oddam ja mam inne fury a ventylem jezdzi zona i bedzie tak dlugo az ulegnie biodegradacji
nie obrazaj sie poprostu takie sa realia za ta cene to juz musi byc jakis mocno [potrzebujacy zeby kupil a klienta za przeproszeniem G...... obchodzi ile ty tam kasy utopiles on chce kupic jak najtaniej i tyle a samochodow w Polsce nie brak
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 169 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 2011-01-06, 15:49
ja 3 lata wstecz kupiłem vento z 94. r. 2.0 + LPG za 7 tys.. przez 3 lata dołożyłem z 3 tys. a sprzedałem w 2010r. za 3900, na forum nikt nie dał 4 tys. i nikt nawet się nie zapytał, ogólnie to za 5 tys. będzie Ci bardzo ciężko sprzedać..tymbardziej na tym forum ale powodzenia
_________________ VW VENTO 2.0 GT
Ostatnio zmieniony przez andrewb25 2011-01-06, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
za moje 1,8(75kM) 2 mies temu dałem 2,8 tys.rok 92 .Czarno to widze kolego ale życzę powodzenia.Pamietaj zawsze jedno nikt nigdy nie odda ci kasy wciśnietej w samochód.
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2011-01-23, 17:45
no i chyba zejdziesz na te 4500 i jeszcze nikt nie kupi,teraz jest njgorszy okres na sprzedaz samochodow ludzie probuja sie pozbierac po swietach i nie chca wydawac kasy dlatego bedzie ciezko ci sprzedac te autko ale zycze powodzenia
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
jak jescze troche zejdziesz to bedepowazniej zainteresowany, jednak wiecej bede mogl powiuedziec, jak przyjdzie rzeczoznawca i powie mi ile za ubezpieczenie dostane tak wiec narazie sie wstrzymuje od konkretniejszych propozycji
Kolego, raczej na allegro bym wystawił lub w jakiejś gazecie. Ja tydzień temu zakupiłem Vento 1.9d 1996/1997r. w dobrym stanie za 1700zł więc niestety ludzie będą Ci marudzić co do ceny nawet jak jest idealny.
wiem że mogę na allegro wystawić lub w gazetce na forum to jest ostatnia próba sprzedania go póżniej giełda i narka
Nie pouczajcie mnie jak się auto powinno sprzedawać jak i gdzie i nie zaśmiecajcie mi tematu swoimi wypowiedziami
Ostatnio zmieniony przez Drako 2011-04-09, 06:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum