Proszę usasadnić sie do punktu nr 17....czyli Jeżeli sprzedawany przedmiot może być przyczyną zabrania dowodu rejestracyjnego i skierowania pojazdu na stację diagnostyczną, sprzedawca bezwzględnie musi o tym napisać, nie zależnie od tego czy jest to oczywiste czy nie.
czekam 3 dni.....jeśli nie będzie sprostowanie....ogłoszenie wylatuje.
panowie pisalem ze mam slaby dostep do netu
odp na pytania
srzedaje bo sprzedalem vento na zwyklych swialtlach
swieca normalnie nie oslpiaja nikogo mimio oryginalnego szkla helli
(dodaje klosze depo nowki idealne pod wypiaskowanie na gladko)
jezdzilem na nich ok 3 miesiecy dodam ze zimowych i ani razu nie zatrzymala i nie przyczepila sie do mnie policja
ps
dodalem dwa zdjecia tylu swiatel
sa one zaklejone prowizorycznie tasma aluminiowa zeby mi w zime nie parowaly i moze malo estetycznie to wyglada ale sprawdziolo sie
Ostatnio zmieniony przez car84 2011-05-02, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
hokej jezdzil u mnie w vento a zderzak mialem oryginalny a nie z golfa wiec pasuje do vento bylem robic zdjecia teraz i patrze ze przez zawieszenie sportowe ktore mialem jest dosyc mocno porysowany od spodu i z bokow ten hokej ale mysle ze cena 120 zl z wysylka mimo wszytsko nie bedzie zla
album zdjec dla levis521, i pozostalych chetnych
ps sorki za jakos ale robione w piwnicy i tel komorkowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum