Wysłany: 2011-03-24, 18:43 Pytanko odnośnie kabla LPG
Witam..
Mam takie pytanko czy ten kabel bedzie dobry do podłączenia mego sterownika Bingo-M? Oto link: http://allegro.pl/interfe...1509963353.html oraz czy jest ktoś kto by mi pomógł ustawić dobrze ten gaz gdybym posiadał ten gaz itp? Czekam na odpowiedzi:)
Najlepiej będzie jak pojedziesz do dobrego gazownika i on ci to ustawi. Tak bez przyrządów to nie za bardzo to wychodzi(jak są niskie obroty to na wysokich nie ciągnie i takie tam) a z tym kablem to musisz u siebie zajrzeć jaki masz
W mojej miejscowości nie ma dobrego gazownika.. Wszystko na odwal. Jak zajade do jednego to mówi ze to sonda padnięta, do drugiego ze jest wszystko ok ale nie potrafi tego ustawić dobrze itp.. Zdenerwowałem się i postanowiłem sam wziaść sprawe we własne ręce. A czy ten kabel co podałem to bedzie dobry? czy to jakieś "padełko" które omijać szerokim łukiem:)
Jak przyśpieszam np z 2 do 3 tys obrotów to jest on taki mułowaty, czasami szarpie jak dam wiecej gazu(tak jakby chcial a nie mógł po czym przyśpiesza). Wydaje mi sie ze to jest kwestia dobrej regulacji. Czasami przygasa.. Parownik 2-3 miesiące ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum