Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-19, 23:08
A ja nie wiem czy wybrałbym nowy, bo wiadomo jakie czujniki temperatury produkuje ta firma. Napisz lepiej maila do faceta co ma używki, ze nowy stoi tyle i tyle, i że dasz mu powiedzmy trochę mniej za używkę... Jednak oryginał jest zrobiony z innego tworzywa i może będzie trwalszy... ALe nie wiem, bo zbiorniczka nie zmieniałem.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-03-20, 11:27
dobra niby tworzywo.. ale wezmy nawet hokeje niby oba z tworzywa a podbrobki pekaja i sie lamia a oryginaly nie... wg mnei jakei to toworzywo ma sporo do powiedzenia i ja tez nei wiem czy nei wzialbym uzywki oryginalnej.. tym bardziej ze to nie jest czesc mechaniczna i jesli zepsuta to widac itd.. wiec zgadzam sie ze spyro,
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-21, 17:29
Ano trochę zamieszaliśmy Ja bym jednak wzioł używe ale oryginalną, ale to już wybór należy do CIebie. Ogólnie płyn od wspomagania jest jednak żrący (wiem co zrobił z kurtką, jak mi się wylało trochę), n ale chyba nie ma aż takie znaczenia jaki plastik, każdy wytrzyma zalanie płynem od wspomagania. Bierz tańszy jak radzi Mapet i już
Wysłany: 2007-03-23, 20:18
pimpek28-79 napisał/a:
zobaczymy jak długo będzie trzymał się kupy
jeśli nie jest popękany ani zniszczony to przetrwa na pewno długo, w sumie mój ma tylko co całe auto, czyli 15 latek i jakoś ani nie cieknie ani nie zmienia kształtów pod wpływem ciepła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum