Witam.
Otóż mam na sprzedarz swojego vw vento.Rocznik 92 silnik 1,8 AAM.Nowa chłodnica,rura kolektora,świece i przewody.Samochód niestety ma przerdzewiałe masakrycznie przednie błotniki oraz bieże od przodu mu progi i ma pęknięty przedni zderzak.ktoś ponoć zaliczył słupek na parkingu czego powodem została wymieniona lampa na depo .Reszta samochodu jest zdrowa.W autku została zamontowana w listopadzie tamtego roku instalacja LPG na której może przejechało 5 tys km(oczywiście wbita w dowód).Oc opłacone do listopada 2011,przegląd do kwietnia 2011.Cena Z instalacją LPG to 1500zł a bez instalacji 1000zł.Auto kupiłem w listopadzie jednak plany jego remontu sie zmieniły i niestetty finanse nie pozwoliły na wymiane błotników progów i lakierowanie więc zmuszony jestem kupić coś tańszego.Samochód ma centralny zamek.Myślę że warto go wziać i choćby rok nim poojeździć.lub rozebrać na cześci i sprzedać.Aha przednia szyba widać wymieniona na szybe z paskiem polaryzującym jednak nie wiem z jakich powodów.Autko jeździ normalnie więc myśle że warto
kontakt priv.Samochód można obejżeć w Knurowie,Gliwicach po uprzednim kontakcie.Kolor Grafit
_________________ VW...i jedziesz dalej
Ostatnio zmieniony przez mario704 2011-02-10, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum