Witam forumowiczów mam do sprzedania Zderzak przedni do golfa MK3 z belką. Kod Lakieru to LY3D. Zderzak jest cały goły bez kratek, hokeja, blend i kierunków. Nie uszkodzony bez żadnych przetarć i uszkodzeń. Pasuje też do Vento bo właśnie na nim jeździłem. Cena jaka mnie interesuje to 65 zł komplet z belką lub zamiana Na części na np. silniczek wycieraczek przód, podszybie kompletne, grill do Vento lub inne części pisać na PW lub na Tel. kontaktowy: 608 358 874
no dokładnie rożni się 3 detalami od ori Vento czyli kratki ma inne ta czarna struktura do góry w Vento jest bardziej wypukła i jak masz na dole na środku te żeberka to w golfie jest ich 6 a w Vento jest ich 4 czyli tylko stylistycznie jest tylko zmieniony ale te zmiany są tylko widoczne dla tych którzy wiedzą o tym a pasuje plug&play
_________________ Aus Liebe Zu Den Autos Der Gruppe VAG !
Ostatnio zmieniony przez Motoboy 2011-01-06, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-01-06, 19:14
Motoboy napisał/a:
no dokładnie rożni się 3 detalami od ori Vento czyli kratki ma inne ta czarna struktura do góry w Vento jest bardziej wypukła i jak masz na dole na środku te żeberka to w golfie jest ich 6 a w Vento jest ich 4 czyli tylko stylistycznie jest tylko zmieniony ale te zmiany są tylko widoczne dla tych którzy wiedzą o tym a pasuje plug&play
Pasować pasuje idealnie...
Róznice:
6 żeberek a nie 4
jest ogólnie mniejszy....vento jest jak by to nazwać bardziej napompowany z przodu a co zatym idzie dołem jest dłuższy o 2cm dzieki czemu mamy inne dokładki...a także inne kratki...Oraz żeberka zatrzaskowe sa większe od ventowych gdyż vento ma węższą szczeline
golf ma wyzłobienie na środku struktury które jest do pasków ala 20 jahre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum