Kiedyś cieplej się zrobi to i swoją borkę zwymiaruję, bo teraz zimno mi się nie chce, a sam ciekaw jestem jak się ma do ex. Vento. Ale powiedzieć muszę, ze na pewno wyżej stoi, bo chociażby po moim lewarku stwierdzam, że mogę go normalnie pod auto podłożyć, gdzie w ventce było rzeczą nierealną.
a moj to jest tak z tylu niski ze nawet jak przejezdzam przez progi zwalniajace to ty wadzi jak szybciej przejade. I trzeba wolniutko zeby nie przytrzec.
A i mam takie pytanie czy trudno jest wlozyc sprezyny??
Bo te co mam to widze ze na srodku sa albo pekniete albo przeciete i jedna w druga jest troche wkrecona.
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek9042 2011-01-29, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-01-29, 20:57
Krzysiek9042, nie jest to trudna sprawa tylko trzeba miec odpowiednie klucze i sciagacze ale to nie temat do dyskusji na temat wyjmowania sprezyn luknij w dziale mam problem tam jest kilka tematów jak to sie robi
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
ok ok wiem wiem tam lukne napewo
a Z kluczami itp. raczej nie bedzie problemow bo nie jestem jakims tam mieszczuchem
Naprawia sie rozne maszyny wiec cos sie znajdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum