Mam na sprzedarz troche rzeczy ktore pasuja do vento jak i innych modeli vw:
-kompletny parktronic ( wiazki, centralka, czujniki ) cena: 150zl
-zestaw bluetoth do telefonu komorkowego, laczacy sie automatycznie z komora i kierujacy dzwiek do glosnika w aucie cena: 100zl
-soczewki bodajrze na h7 cena 60zl za komplet
-kierownica czteroramienna ori bez poduchy. Stan idealny bez zadnych przetarc ani zerwan. Moge ja obszyc jesli ktos ma ochote. Bez obszycia 30 zl ze skora 100zl
Do wszystkich cen nalezy doliczyc koszt przesylki wg cennika poczty polskiej!!!
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-01-02, 21:19
krzeszak napisał/a:
Aeternus, - a do parktronika nie ma jakiegoś panelu wyświetlacza w komplecie
chyba nie powinno być, jak ja jeździłem furkami z tym systemem to jeżeli czójnikiz przodu coś wyczują to z przodu słychac sygnał a jeżeli tylne coś wyczują to z tyłu auta
Wyświetlacza typowo nie ma, chyba, że komuś pokazuje, jak ktoś ma ori navi, ale to od MK5 >.
Ja co do tego parktronica się zapytam tak:
-czy każdy z tych jego elementów jest z początkiem tego samego numeru - np. 1J0 xxx xxx ? Bo jeśli mają inny numer na początku, np. czujnik i moduł, do będzie dupa i nie będzie to współgrało, bo będzie wywalało błąd. Jeśli jakakolwiek część jest np. z Passata B5 też do bory nie podejdzie, bo będzie błędy wywalać.
-i czy moduł sterowany jest za pomocą CANa?
sebastian, nie ma wyswietlacza bo to jest parktronik ktorego sie podlancza pod glosniki i daje po prostu sygnal tak jak pisze vwkrzysio, Generalnie to jest zestaw unwersalny dedykowany dla vw pod ich instalacje i do bory mial byc wsadzany. Co do montarzu to nie mam pojecia ile to zajmuje i czy to prosta operacja. A modul nie jest sterowany CANE-m. Numerow Ci nie odczytam bo zadnych nie widze
a to w takim razie dziękuję... Jak coś jest do wszystkiego, to jest... (wiadomo, doczego - już przechodziłem temat "dedykowane"). Myślałem, że ORI. Sorki za zamieszanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum