62 zł bo zacząłem od włącznika ale na lato zrobie i własnie tez sie orientuje i powiem Ci ze opłaca sie kupic jakiegos na czesci ze sprawna klima a reszte na graty pogonic, a tak to pewno powyzej 1000 zł loozno.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-12-09, 20:01
no dobre graty zakupiłeś ale ja na twoim miejscu bym te nakretki i kolumny amorów zrobił w oksydzie tzn po oksydował to by to nie rdzewiało i potem nasmarował gwint na kolumnach amorów miedzia w sprayu
Tak wygladały stare, przy okazji tez wymieniłem linke od recznego z prawej str
tak klocki
tutaj już zdepta tarcza
ale oczywiście nie mogło pójść bardzo szybko i bez niespodziane, sruba trzymajaca czop piasty nie chciala się wykercic
później już z górki
pare miesieczy przed zmiana tarcz jadac 70km/h jakies 4 km od domu pekł czop piasty;/ dobrze ze były z tylu alusy i koło bokiem stanęło i auto na asfalt nie spadło, było stresu co nie miara i jakies 2 h roboty przy tym, rozkręcić na ulicy znaleźć pęknięty fragment pojechac do domu pospawac , założyć tam i powolutku do domu xD
tutaj pospawany czop
czujnik abs-u takzze zmiażdżyło
zakończyło się kupnem nowego czopu firmy Topran, czyli stary Hans Preis, no nie jestem zadowolony, przy okazji kupie jakis ori używkę w dobrym stanie i wymienie.
_________________ Grunt to zawieszenie.
Ostatnio zmieniony przez afn88 2010-12-10, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-12-10, 18:53
pewnie nie bedzie to miłe dla ciebie to co powiem ale...
afn88 napisał/a:
w ten wygładzony zderzak na cpnie mi typ vectra C wjechał takze nie zostało tam nic z tego bo potem jeszcze dzik poprawił;
to dobrze odrazu przepraszam
twój przód pieknie by wyglagał z ori zderzakiem pod kolor,smoked lampami,kierunkami,blendami,halogenami i gril w kolor auta z czarnymi szczebelkami i wtedy dla mnie cudo
ale to kolezko moje zdanie a twój samochód wiec wiadomo o co chodzi
chyba ze jeszcze jedna propozycja no ale bardzo odważna:
lampy nie na czarno w srodku tylko pod kolor auta czyli czerwone i dodatkowo kupic folie czerwona na allegro i okleic blendy,kirunki i halogeny zawsze chciałem zbaczyc jak to wyglada no ale nie mogłem tego sprawdzic u siebie bo.... ....mam czarny samochód
nie wiem nie wiem, ten przód to tak o na sztuke zeby tylko do pracy jezdzic, a na przyszłosc na pewno Bra jakos fajnie uszyta, bixenon z czystym szklem, srodke lamp nie wiem a kierunki blendy i halogeny ori czarne helli, juz mam załatwione a grill nie wiem, wsio wyjdize w trakcie
to sie ziomuś znasz jak indianin na robieniu iglo hahahahaha to jest passat jeden z 3 najlepszych w PL z tego roku na Vag Evencie wybrany. wiec sie znasz łahahaha
Niech sobie bedzie i pierwszy a jak dla mnie każdy seryjny jest ładniejszy niż ten. Jedynie te felgi mu dodają trochę uroku, a jakby np blaszaki założył to już wogóle ni jak by to wyglądało.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-12-11, 12:54
jak dla mnie pasek bardzo ładny
tylko ja bym załozył gril ze znaczkiem na czarno i wtedy zobaczył jak to wyglada nom i bre na maske bo jest duza i troche pusto
ale za prace włożoną w paska wielkie
Vento chcesz zrobić w tym samym stylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum