Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-09-17, 21:11 Sprzedam parę gratów
Witam na sprzedanie mam zderzak nielakierowany w kolorze czarnym z ciemnymi blendami fera.....Zderzak kolegi Marnymk3
Cena jak mnie interesuje to 100zł+wysyłka do negocjacji ;-)
Dodatkowo są Boczk 4di pod korbę w pełnym welurze,przednie mają wycięte dziury pod dystanse mdf...Stan oceniam na bdn+...
Cena 40zł +wysyłka
Mam jeszcze tylne dwa boczki pod elektrykę...można powiedzieć że rzadki temat gdyż są całe w czarnym materiale,,,,,.....Boczki w stanie dobrym gdyż jeden ma niezauwarzalne pękniecie z boku widoczne na foto...
cena 40zł +wysyłka.
Mam jeszcze jak ktoś by potrzebował korby od szyb oddam 4szt za 10zł+wysyłka
Tylne podnośniki manual od szyb 2szt za 20zł+ wysyłka
Rączki podsufitki jasne 4szt za 10zł+wysyłka
Wiadomo że boczki trzeba wyprać gdyż się pobrudziły leżąc w garażu...
Fotki:
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-09-18, 18:15
archeolog napisał/a:
Ale zderzak jest bez tego hokeja i ile za komplet ? ? rozumiem że kierunków nie ma ?
Wyraźnie widać foto sprzedawanego przedmiotu.....Widać na pierwszych zdjęciach co jest w zderzaku....Prosiłeś o foto na samochodzie to ci wstawiłem.....
Teraz jaśniej dokładka jak i kierunki z halogenami widocznymi na dwóch zdjęciach prezentujących zderzak na aucie nie są na sprzedasz.....Do sprzedania jest goły zderzak z kierunkami i blendami ciemnymi firmy feer czy jakoś tak....są one albo ciemne oryginalnie lub ktoś je przyciemnił....Są szczepione razem z kierunkami na drucik gdyż zaczepy od blend się byłemu właścicielowi uszkodziły lecz nie przeszkadza to w ich użytkowaniu czy montażu....Mogę ewentualnie dodać zwykły wąski hokey od golfa..Pozdro
Wysłany: 2010-09-27, 22:38
Sprzedam jeszcze swoją
klapę tył stan igła 100zł -Klapa idzie do łukaszalwo
Zderzak przód 150zł +wysyłka (zaspawane miejsce po rejestracji na styl us)
Zderzak tył 120zł + wysyłka
Kierunki Boczne dymjone-15zł +wysyłka
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2010-09-27, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-10-31, 20:00
Grille sprzedane
Zderzaki sprzedane
Boczki spalone
Kierunki sprzedane
zderzak tył sprzedany
zderzak przód Vento sprzedany
Dokładka średnia sprzedana
MOŻE BEDĘ SPRZEDAWAŁ DOKŁADKE VR-a swoją cena 200 plus wysyłka w razie co ale to narazie nic pewnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum