Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-10-10, 17:07 Moje vento na czesci
gril starego typu ze znaczkiem GTD 100 zl
lampy (z jednej odszedl odblysnik) 100 zl
maska (jeden zawias pekniety) 150 zl
blotniki (stan sredni) 100 za oba
zderzak ( jest do poprawek) z obrysami i pomaranczowymi kierunkami 250 zl
hokej sredni (stan sredni poprzecierany ) 80 zl
halogeny dymione home made + zaslepki 140zl
hak holowniczy komplet ze srubami 100 zl
komplet elektrycznych szyb ze wszystkim co trzeba ( spalony jeden silniczek) 340 zl
deska rozdzielcza 80 zl
dystanse 2x25 mm ze srubami przelotowe 100 zl
nie ma podbitki klapy, szyber nie dziala (popekane prowadnice)
komplet na swap, kierownica zostaja u mnie. o reszte pytac. na razie vento musi jezdzic az do znalezienia nastepcy. na razie chce zobaczyc czy bedziecie zainteresowani bo bede potrzebowal kasy. piszcie na pw i gg napewno sie dogadamy
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-10-10, 19:21
Tylny hak jak rozumiem oryginał Wzmocnienie nie ucierpiało przy dzwonie Da się hak zamocować beż dziury w zderzaku Posiadasz oryginalną zaślepkę w zderzak co by ją można przemalować i wozić u siebie Jeśli ją posiadasz to jest ona bez wad
Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-10-11, 21:52
panowie vento jutro zamieniam na mk2..... ale bedzie na czesci dalej tylko nie wiem co wlasciciel z nimi zrobi jak cos bede informowal i sprzedawal wam. Paweł J. zdjecie haka zrobie jutro i zapodam ci na pw.
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum