Silnik: 1.9TD
Wysłany: 2010-10-03, 19:54 VRRRRAA na Szpeja
Podczas gdy wszyscy balowali na Zlocie ja nabyłem takie (toczki) Vento Vr-6 2.8litra Kraj Szwajcaria Udokumentowany serivis od nowosci autentyczny przebieg 175,000 (udokumentowany ksiarzka servisową VW) Zabawka idzie na części co jakiś czas benda wpadac nowe gratki.
Pierwsza żecz to orginalne maskownice głośników (nie zaślepki) metalowe jak na foto
Cena 25zł SZTUKA lub 4sztuki 80zł (Komplet)
_________________ VENTO DLA WAS TO 5 LITER ,A DLA NAS CAŁE ŻYCIE
Wysłany: 2010-10-03, 20:04
Kolejna żecz orginalne głosniki w stanie bdb jak na foto cena 25zł sztuka lub komplet 80zł
P.S. Koledzy nie ma REZERWACJI kto pierszy ten lepszy!!!! Na bierzonco bende wrzucał kolejne gratki. Nie wysyłam za pobraniem (Przyzwyczajenie z allegro)
Ostatnio zmieniony przez Tonny 2010-10-03, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-10-03, 20:15
Lwomati napisał/a:
Tonny, potrzebuję głośniki w deskę rozdzielczą marny_mk3 zapewne mi odstąpi jeżeli będzie brał deskę.
Kolego te głośniczki są już w moim czarnuchu nie na sprzedasz tylko głosniki w dzwi niedługo też dam na handel 2komplety głosników pionieer (też w Dzwi)
Wysłany: 2010-10-03, 20:25
Skirzak napisał/a:
a ja mam pytanko czy jest elektryka, jak tak to czego i ile za kompletna:) szyby plus lusterka i przelaczniki i wiazki i wtyczki i silniczki:)
kolego jest elektryka wszystkiego ale jeszcze w skorupce narazie tylko wnętrze wybebeszone wszystko bedzie sleć temat a tym czasem kolejna zecz na sprzedasz kompletne lusterko boczne Elektryczne (Sprawne) 100% ( 50zł SZTUKA) Foto
ech, tak na raty?? nie mam gdzie trzymac.... wszystko albo nic:) czyli jak lusterka juz wystawiles to chetnie wezme... ale tylko z komplenta do nich wiazka plus boczki z przelacznikami:) chcesz sprzedac to sprzedasz nie chcesz... trudno...
Wysłany: 2010-10-03, 20:44
Kolego ja też bym chciał wszystko wrzucać ale też niemam gdzie trzymac i już mnie moja Pani goni bym porządek z tym zrobił wiec na raty niestety bedzie a sprzedać i tak sie sprzeda dobre cenki bendą leciec bo na gwiazdke druga v-ałka bedzie
Wysłany: 2010-10-03, 21:02
Ciemne Hellenki Cena 150zł komplet jedna lampka brak uszczelki ktoś ją silikonem uraczył przy demontarzu penkło w niewidocznym miejscu trza podkleic, jedna lampka w klape skaza wszystko widoczne na foto
Wysłany: 2010-10-05, 19:42
Jakoś przy weekendzie bedzie wiecje zeczy wystawionych i postaram sie uporządkować to wszystko żeby jakoś to przejrzyscie było. Narazie mam awarie internetu z ta tak mało sie udzielam.
mi chodzi o sama zwrotnicę tak więc ciężko żeby ktoś to zepsuł jeżeli nie uderzył tym samochodem w mor przy 200km/h ehhehe a zaciski co najwięcej mogą mieć tłoczki zajechane ale ja sobie to wymienię jakby co chodzi mi tylko na ile to wyceniasz i jak szybko jesteś wstanei to wysłać wrazie czego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum