Ghost napisał/a:
Problem nr 3... nie mogę wyeliminować "klekotania" w prawym przednim kole (hamulec... ten aparat, ktory odpychają dwie blaszki z góry i dołu)... przy dziurach strasznie klekocze, czy mam wymieniać cały aparat hamulcowy w tym kole czy co? bo luz jest na bolcach mocujących go tak jakby wyrobiony...
Pewnie wina wyrobionych blaszek
Blaszki wymieniłem na nowe i nawet zalozylem obejmę (taka blaszke dookola tych bolcow mocujacych) ale to nic nie pomoglo, nadal slychac trzaski przy jezdzie po dziurach
_________________ ...::: To, co dla innych jest końcem, dla mnie staje się początkiem :::...
Problem nr 4... Lewe tylne koło ... przy zwalnianiu pedału hamulca da się stamtąd słyszeć taki pisk jakby elementy mechaniczne pracowały na sucho... smarowałem je (oczywiście nie klocki ) ale problem nadal występuje... piszczy zarówno na postoju jak i w jeździe...
Normalka w tym modelu.
Czyli tym nie mam się przejmować wogóle?
_________________ ...::: To, co dla innych jest końcem, dla mnie staje się początkiem :::...
Ostatnio zmieniony przez Ghost 2010-10-01, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum