Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-09-01, 08:06
nadeszla chwila rozstania z ventolotem ( klopoty finasowe ) trzeba bedzie kupic cos tanszego. w furaku trzeba wymienic silniczek tylnej szyby, pekniety zawias przedniej maski, niedzialajacy znowu szyber, jak widac na foto sa troche drzwi wgniecione od pasazera przod, ustawic geomertie przednich kol, nastawnik pompy wtryskowej jest do czyszczenia. i jak wiecie mam zrobiona cala podloge i zakonserwowane wszystkie elementy podwozia. jaka cene moge sobie wolac za niego mysle ze gdzies ok 6000 zl
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
Ostatnio zmieniony przez WAFEL 2010-09-01, 08:11, w całości zmieniany 1 raz
ooo ktos lewa noga wstal te *^%#$*&$ sa tanie Wafel jedz wymien wsio i bedzie git silniczek ile z 80+zawias 30+szyber rozbierz i zobacz co jest najpierw a geometrie podjedz do mnie to ja Ci ustawie w swoim ustawialem sam i wszystko oki bylo na pomiarach wiec zapraszam
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2010-09-01, 10:15, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-09-01, 10:16
Eee Wafel co Ty pieprz..... Jak masz kłopoty finansowe to se telewizor sprzedaj a nie auto. Kupisz coś tańszego to będziesz musiał do tych 6 tysi w naprawach dołożyć Przestań gadać bzdury
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-09-01, 11:28
Ty a jebnął Ci ktos kiedys w czerep to co wymieniles to pikus ja w białasie mam do wymiany progi i cały przód wywalony do wymiany cos sie chrzani pompa wspomy gdzies uciaka woda stabilizator napiecia padł i jakos samochód zostaje i jest juz ogarniany wiec co Ty pieprzysz kupisz jakies tanie gówno i dopiero bajzel sie zrobi a tu wiesz co masz
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-09-01, 15:25
ja nie sprzedaje ze wzgledu co jest do roboty w nim. potrzebuje kasy. vento idzie na sprzedanie. dzis jeszcze nie dojechalem do pracy. pekl czop w tylnym kole i gdyby nie to ze mam tarcze i zacisk trzymal to wszystko to pewnie kolo by mnie wyprzedzilo. samochod stoi 2 km od domu w szczerym polu. kupilem czesci mialem juz wszystktko rozebrane i 2 sruby od czopa sie obrocily i po ptakach. nie moge ich odkrecic
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
Wysłany: 2010-09-17, 23:41
to sa fele kolegi mechanika bylem u niego z wizyta i sobie przymierzylem. kolo chyba 17 cali opona naciagnieta na stozek a jaka szeroka to wam nie powiem wiem ze szerokosc felg to 10 tyl wystaje masakrycznie i trzeba bylo zakladac dystans zeby nie tarlo o amory
cudownie na tym kole wygla. az mi sie japa cieszy a czy jak tak kółko wystaje to sie kwalifikuje do zabrania dowodu? czy jak górna krawedz opony jest skitrana w nadkolu to legal? ma to ktos obcykane?
Wysłany: 2010-09-19, 11:11
Vento-Łukasz napisał/a:
a ile kolega chce za te fele
nic mi nie mowil o cenie jeszcze ale pogadam z nim fela jest konkret i RH bedzie napewno w ventylu tylko troche wezsze bede szukal jak nazbieram siana a teraz z tym kolega bedziemy powoli ogarniac wszystko co trzeba w furaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum