Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2010-08-12, 20:05 sprzedam pozostałości po ventylku
mam do sprzedania pare gratów
końcowke tłumnika c 10 zł (kupiona od Łukasz-Vento nigdy nie załozona)
cylinderek hamulcowy tylny w opakowaniu nigdy nie otwieranym 15 zł
znaczyk przedni vw w atrape na piwo
2 zakretki do lamp przednich co łaska
podświetlanie nawiewów na czerwono niebiesko 20 zł
4 głośniki Magnat edition 162 + 2 maskownice do nich pozostałe 2 musiały zostać w polce 130 zł idealnie nadają sie w drzwi do vento
ceny oczywiście do negocjacji + koszty wysyłki chyba ze ktoś z lubelskiego to do odbioru np na jakims spocie
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2010-08-13, 17:55
głośniki w sumie moge sprzedać parami po dwie tylko ze jadna para bedzie bez maskownic znaczek jest zwykły w nie najlepszym stanie troche porysowany ale ma wszystkie zaczepy wiec idzie za piwo a zdjecia pewnie jeszcze dzisiaj wstawie tylko musze zrobić
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Wysłany: 2010-08-13, 18:41
znaczek
końcówka wydechu zapomniałem dodać ze ona jest do wspawania
cylinderek hamulcowy
podświetlanie nawiewów (efekt do zobaczenia w temacie mojej furki gdzies był)
te zakredki do lamp
głośniki
wszystkie 4
głośniki 3 i 4
głośnik 2
głośnik 1
jeden glosnik ma skazę w miejscu zaznaczonym teraz to dopiero zobaczyłem grał normalnie i nie charczał jak by co to daje na niego gwarancje rozruchową powiedzmy tydzień
a i mam jeszcze silniczek od elektrycznych szyb on był z tylnych prawych drzwi ale nadawał bedzie sie chyba do kazdych silniczek sprawny 100% (cena nie mam pojecia poźniej napisze) padl mechanizm jakby co mam 2 w cześciach zdjeci jeszcze nie zrobilem od teraz przujmuje zamowienia koszty wysylki nie wiem jakie sa i bede wysylał pewnie tylko w week z powodu pracy
Wysłany: 2010-10-17, 20:14
oferta dalej akutalna posiadam jeszcze 2 głosniki nr 1 i 2 (jeden tak jak pisalem lekko uszkodzony) bez maskownic!!
cylinderek hamulcowy
wydech i zakredki do lamp
posiadam jeszcze w pełni sprawny silniczek podnoszenia tylnych szyb od elektryki silnik chyba pasuje pod każde drzwi bo zmienia się tylko linka i mocowanie linki do silniczka Cena do dogadania
mam jeszcze alumki które kopiłem i nie doczekały sie montażu na ventylku są w stanie dobrym proste na 100% wygląd średni miałem je regenerować bo farba jest w nie najlepszym stanie Alu BBSa oryginal 4x100 15 cali ET 45 6Jx15H2 takie oznaczenie na nich jest, sprzedaje wszystkie 5 sztuk jedna bez dekielka cena powiedzmy 450 zł do negocjacji (rozsadnej) preferuje odbiór osobisty ale jak ktoś sie uprze na wysyłkę to jakoś to wyśle a tu pare zdjęć alu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum