Silnik: 2E
Wysłany: 2010-06-22, 17:13
f0cus - gdzies byl nowy raz uzywany bo nie chceli mi podbic przegladu tylko musialbym poszukac
BenyVw - sierpy mam caly czas w aucie jezeli jestes chetny to dawaj na PW co do wentylatora to jeszcze nie wiem bo kolega z forum sie pytal o caly przod
VWpiter6 - nie mam odrazu sprzedalem jak tylko ventyl przeszedl zmiany
_________________ Sponsorzy:
"Moto Centrum" Kutno, ul. Teatralna 1 - czesci do wszystkich aut, akcesoria
"Klimatyzacje - Wulkanizacja" Kutno, ul. Cmentarna 11 - serwis, naprawa
"www.hotrodkutno.pl" - budowa replik, projektowanie, renowacja
Ostatnio zmieniony przez koniu03 2010-06-22, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E
Wysłany: 2010-06-26, 22:20
archeolog, mam takie cosik tylko nie wim czy uda sie odkrecic bez uszkodzenia poniewaz sruby lubia sie zapiekac w aluminium
Wąski 2, zastanawialem sie nad sprzedarza samego zbiorniczka, nawet nie wiem ile taki kosztuje, tylko czy ktos mi kupi pompe z serwem bez zbiorniczka no i oczywiscie czy uda sie go zdemontowac bez uszkodzenia, teoretycznie powinien byc tylko wsuniety na 2 oringi w pompe ale jak cos peknie to ja bede w plecy. pomysle jeszcze i pogadam ze znajomymi czy jest mozliwosc demontazu zbiorniczka bez uszkodzenia i sie odezwe na PW
pozdro
_________________ Sponsorzy:
"Moto Centrum" Kutno, ul. Teatralna 1 - czesci do wszystkich aut, akcesoria
"Klimatyzacje - Wulkanizacja" Kutno, ul. Cmentarna 11 - serwis, naprawa
"www.hotrodkutno.pl" - budowa replik, projektowanie, renowacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum