Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-06-20, 12:28
Co do tej barwy to sam nie wiem....trzeba by to doprowadzić do perfekcji czyli dać nie co niżej no i zakręcić się na innymi oponami, chociaż tymi na przodzie co by naciąg pasował do tych na tyle.....w tedy będzie można ocenić bo powiem szczerze że ten zawias nie pasuje do opon z naciągiem. Fakt że jest niżej niż w serii, ale przy naciągu dobrze jest mieć wypełnione nadkola
To bordowe Vento to Grubego Chyba ma takie same fele, tak
Zderzak tak jak pisałem wyżej i Arcaj przypomniał ze wjeżdzałem po raz enty do swojego domu wziełem za duzy łuk i gotowe...
kolor..? na sprawdzenie pomalowane sprayem za 10 zł wiec jakość-lipa...ale... mi sie podoba (miał byc różowy ) więc bede malował lakierem samochodowym plus klar...
zawias? jak narazie tył seria, przód spreżyny jakieś inne co miałem w garażu i poszedł troche niżej... jak sprzedam borbety to bedzie kit co na początku..
opona tylnia zostaje a przednia bedzie 195/45 ale tylko continental sport cos tam (dobrze sie naciagaja)
fele bartka- tez schmity ale ja mam wklesniete a on ma 4x9 J ( cos buczał że bedą na sprzedaż lub zamiana na dobre 15 stki co by nizej autko poszło) ale to tylko puszczam plotke nic konkretnego nie mowił jak sie zdecyduje to napisze
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-06-20, 22:24
to se przemaluj na taki kolor Vento-Łukasz, i będziesz miał bo kolorek na tych felach jest zajebis.. EDI_DTR, i zawsze ten kolor mi się podobał i tez chciałbym miec auto w tym kolrze
Dawno tu nie pisałem a trochę się zmieniło ostatnimi czasy. 8 marca kobieta przyrysowała mi delikatnie lewy kołpak, lewy błotnik z wgnieceniem, lewe przednie drzwi, lewe tylne drzwi i tylni błotnik,(drzwi i tylni błotnik uratowany polerką) przedni błotnik do wymiany ale nie ma tragedii więc czekam do następnej wypłaty.
Z dnia na dzień pogorszyły mi się hamulce, sprawdziłem płyn i ok więc poleciałem i kupiłem klocki, jak się okazało były jeszcze w miarę ale wymieniłem na nowe, problemem słabych hamulców było zapowietrzony układ więc zrobiłem co trzeba i jest elegancko korzystając z okazji kiedy auto było wysoko na podnośniku wyciąłem wszystkie tłumiki i zrobiłem przelot fajnie mruczy.
Schmity sprzedane za zadowalającą cenę
nowy felunek już jest co prawda skromnie ale wystarczająco ponieważ znowu trzeba uzbierać na motorek
opony conti 195/45/16
Że gwint chodził mi po głowie to chyba już pisałem aż w końcu po promocyjnej cenie kupiłem MTSa
Na zdjęciu dodatek dystans 25mm
Gwint założony trochę jestem zdziwiony bo przód jest na maxa na dole a tył jak dałem na maxa w dół to opony nie było widać więc dałem 10 cm od dołu i jest ok jak dla mnie.
Znając was to pewnie zaraz posypią się komentarze "dawaj go na glebę" "tył za wysoko stoi":P
a tu szybka sesja
Ostatnio zmieniony przez EDI_DTR 2011-04-09, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
ożesz Ty ! no jak mogłem zapomnieć!!! przy ściąganiu kitu imbus sie wyrobił i było troche zachodu, co prawda to wszystko przez Arcaja bo to amotor jest ale pomogł w dużej mierze się z tym uporać więc mu wybaczyłem i dziekuję za pomoc.
ps. Może byc Arku?Czy jeszcze dać aktykuł w FAKCIE ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum