Szczerze powiem ,że po wymianie tłumika końcowego ,wstawieniu strumiennicy i teraz stożka spodziewałem sie czegoś lepszego.Jeżeli sie coś zmieniło to może jedyne to ,że jakoś szybciej wkręca sie w oborty (albo tylko mi się wydaje)
Mam nadzieje ,że do spotu wstawie kolektor wydechowy i wtedy będe sie mugł zhamować na zlocie , zobaczymy co z tego wyjdzie
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-04-04, 21:30
dobre foty widze że bierze Ci tą samą strone co mi tylko że mi ją juz wzieło miałem identycznie rok temu (teraz mam dzire w progu ) taka sama oznaka rudzielca stępić dziada
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
No właśnie po ziemie strasznie mi go zjadło ,jak tylko teraz jakiś weekend się trafi cieplejszy będę z tym działał ,mam już lakier i podkład a jak to nie wyjdzie mi to za bardzo trzeba będzie w przyszłym miesiącu oddać furkę do blacharza coby powstawiał jakieś reperaturki.
A do tego wszystkiego nadkola z przodu :/ ale na nie mam już gotowy plan trzeba tylko troche czasu
Trzeba będzie trochę spolerować ale musiałem założyć na rozpoczęcie VAG w niedziele
Na kierunki siadły 3 warstwy a na stopy jedna bo jakoś tak staro wyglądały przy świeżo malowanych żółtych
Starałem sie tak uchwycić ,akurat na zdjęciu było ze słońcem i jakby trochę słabo to przebijało ale wydaje mi się że jest ok.Przy normalnym świetle jest dobrze i mam nadzieje że niebiescy szybko sie o nie, nie doczepią
Dość inetnsywnie zastanawiam się nad smoked z przodu ale boję się żeby to później posklejać tak coby woda się nie dostawała.To z takich mało nakładowych a po wypłacie musze podjechac do mechesa bo coś nie teges z zawieszka z przodu chyba...:/
A jak jest u nas z gazem ? Można śmiało zakładać ? Jakiś specjalny zestaw ? Bo nie wiem czy w przyszłym tyg nie pojadę założyć w koło jeżeli benzyna ma być coś pod 6 zł
Kilka fotek bo coś mi się temat zakurzył
Parę zmian nastąpiło min. wymiana oleju wraz z filtrami ,zmusiłem się w końcu na zerwanie folii z tyłu (co prawda nie całej ale i na winkle przyjdzie czas ) no i w końcu udało mi się dokupić sierpy do przodu Także już siedzą na aucie...
Zobaczymy jak będzie z kasą ale teraz wątpie żeby wystarczyło na komplet progów bo ubezpieczenie i przegląd mnie czeka w sierpniu później we wrześniu Borki,także chyba na jakimś bitexie na progach puki co się zakończy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum