No pompe wtryskową co ciężko znaleźć w sklepie nowa to pewno kupe kasy kosztuje , jedynie to albo zdecydujesz się na regeneracje albo kupić z rozbitak albo szrotu. Pozdrawiam
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-10-25, 23:05
Niestety w TDI pompa wtryskowa to druga rzecz pod względem kosztów po samym silniku
Szukaj rozbitków w okolicy albo pytaj gości na allegro co sprzedają rozbitki na części.
Witam
Było tak ze od jakiegos czasu z nakrętki z otworem wyrzucał paliwo
teraz kopci na biało i nie zapali bez ssania i przerywa czasami.
silnik to 1.9TD ten słabszy i niewiem czy pompa czy regenerować czy kupic urzywaną.
Silnik: 1,9 D 47kW
Wiek: 48 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 60 Skąd: Brzeziny k/Łodzi
Wysłany: 2010-06-04, 07:01
grubby_m mogę Ci polecić "mojego" mechanika. Za 700pln'ów wyjął pompę, zregenerował pompę i włożył pompę. Po zabiegu silniczek cyka jak zegarek.
Wyjeżdżając z Brzezin na Rawę Maz. (droga 72) zaraz jak droga zacznie schodzić w dół to po lewej stronie jest reklama na płocie "mechanika pojazdowa, pompy wtryskowe" robą szybko, tanio i solidnie. Jak chcesz to daj znać to piknę Ci nr tela
_________________ Co nie może zabić, to wzmocni...
Zapraszam do oceny mojego furaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum