Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-02-22, 23:35
Myśle ze skrzynia moja pasuje ... co z osprzętu pasuje to zostaje musze mieć komplet do odpalenia, myśle że sie orientujesz co pasuje a co nie , bo ja nie i musiał bym dużo sprawdzać i czytać
Ostatnio zmieniony przez archeolog 2010-02-22, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E
Wysłany: 2010-02-23, 18:58
BenyVw, ok rezerwacja przyjeta ceny w sumie nie podalem ale po 20 zl/szt to chyba nie krzywda a przesylka to max 10zl, podaj maila na PW to ci fotki przesle bo swiezo robione
archeolog, silnik z osprzetem oczywiscie musialbys wziasc, co do reszty to naprawde sie nie orientuje czy skrzynia podejdzie bo moga sie sprzegla roznic ale to juz sie musisz dowiedziec sam
_________________ Sponsorzy:
"Moto Centrum" Kutno, ul. Teatralna 1 - czesci do wszystkich aut, akcesoria
"Klimatyzacje - Wulkanizacja" Kutno, ul. Cmentarna 11 - serwis, naprawa
"www.hotrodkutno.pl" - budowa replik, projektowanie, renowacja
Ostatnio zmieniony przez koniu03 2010-02-23, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-25, 19:16
panowie znalazlem stara strone z reszta pozostalych gratow oczywiscie stare ceny ulegly zmianie
dodoam ze boczki puszcze za 140zl
cena deski podana wyzej
wlacznika swiatel lusterek i kierownicy nie ma
mam jeszcze oryginalne glosniki 8szt cena 80zl/kpl
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=5415
Ostatnio zmieniony przez koniu03 2010-02-25, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-23, 21:56
witam panowie troche pozno sie odzywam jednak ventyl zostal wrescie rozebrany
takze panowie konkrety na zamowienia
mowie z gory ze mam tylko pobiezne fotki ale w weeke jak wroce z trasy porobie wszystko co potrzeba. wiem ze wczesniej rezerwowaliscie czesci ale musze odswierzyc temat poniewaz nie wiem czy rezerwacje aktualne
o wiecej info prosze na kom 0-507-181-031 poniewaz jestem caly tydzien w trasie i nie mam dostepu do neta
pozdrawiam
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-06-01, 19:42
mam pytanko czy zbiorniczek na płyn hamulcowy miałeś z dwoma wyjściami do pompki ,i czy ma wyjście na przewód zaślepiony fabrycznie do pompki wysprzęglika z boku,jeżeli tak to jaka cena za niego i ewentualne foto bym prosił
Wysłany: 2010-06-05, 11:19
devill4, amorki w stanie b.dobrym zadnych wyciekow; sprezyny w stanie b.dobrym nie popekane itp, jedynie farba z przednich sprezyn juz prawie cala zeszla
Y@RO, gril mialem kupiona podrobke z allegro za 50zl wiec sadze ze nie jestes zainteresowany
BenyVw, sierpy przednie sa dzis beda fotki to pozniej pogadamy o cenie
Wąski 2, niepamietam czy mialem takie wyjscia ale dzis porobie fotki wszystkich czesci wiec sam sobie zobaczysz
a tak propo to sorki ze tak pozno ale w zeszlym tygodniu zapomnialem ze mam wesele kumpla i nie bylem porobic fotek ale dzis beda napewno
koniu03 potrzebuje następujące części czyli chłodnice, pas przedni, lampy przód, maska, grill, i przedni bok od kierowcy. napisz mi co masz i za ile i czy masz
_________________ Aus Liebe Zu Den Autos Der Gruppe VAG !
zarezerwowałem już dawno dawno temu barany 4,2,1 ale jakoś kolega chyba nie chcę ich sprzedać bo nic się nie odzywa nei wiem co jest kolego jak co to pisz
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-06-07, 20:44
no widze że dużo można pisać ale ktoś nie ma zamiaru odpowiadać na posty albo dotrzymać słowa z np.fotkami ,już nie che myśleć co by było jak by ktoś już kasę za części przelał ,czy też dwa tygodnie by czekał na części
Wysłany: 2010-06-07, 21:26
Motoboy, w sumie jezeli chlodnica z wentylatorem to 390zl bez 350 zl za komplet, tylko ze nie mam blotnika bo rudawy go dopadl
mgbak, dzieki za przypomnienie zapomnialem wogole o tych baranach a on lezy u kumpla w garazu
Wąski 2, niestety nie wszyscy maja od h..ja wolnego czasu zeby tylko siedziec na kompie i przegladac fora, niestety moja praca mi na to nie pozwala wiec nie czepiaj sie bo ja tez chcialbym miec to z glowy, a propo zbiorniczka to jest tam jakis zaslepiony otwor
a ogolnie fotki sa porobione tylko musze jeszcze chwile znalesc wolnego czasu zeby je na serwer wrzucic wiec panowie, mala prosba, uzbroicie sie w cierpliwosc, bo przed chwila wrocilem z trasy i klade sie spac bo rano o 4 startuje dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum