widuje prawie codziennie czarny mat w pewnej hondzie i powiem wam że straszna lipa bo kiedy gość go umyje to zaraz jest brudny i wygląda jak złom a jak jeździ na stalówkach to wogóle masakra
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-04-15, 13:52
dżodżo1986 napisał/a:
może to nie Vento, no ale Bora
wygląda
dżodżo1986 napisał/a:
póżniejszymi modyfikacjami: gleba,
i tu jest problem bo mi osobiście gleba nie leży z powodu dojazdu do mojej posesji kiepska dróżka i gleba odpada więc czarny mat chyba odpuszczę ale dzięki za opinie
Wysłany: 2010-04-18, 16:39
WAFEL napisał/a:
bedzie ladnie
i mniej roboty że o cenie nie wspomnę bo koleś robi mi lak prawie free baza free tylko za domieszki płace + oczywiście bez barwny ale lany z beczki to też nie będzie kosmos
Wysłany: 2010-04-28, 20:18
też ale to tylko przejściowo bo mam oryginał ale uszkodzony i pojedzie za ok 2 mce do naprawy a narazie będzie ten( ciiiiiiiiiiii kto to pozna oprócz kilkuset forumowiczów)
Ostatnio zmieniony przez twety100 2010-04-28, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
KOLEGO BIERZ CZARNY MAT;] AHA I POWIEM CI JESZCZE ZE JAK OGARNIESZ VENTOWKE TO CHCEM TWOJ AUTOGRAF:d MEGA DUZO ROBOTY I KASY DO WYDANIA MASZ PRZED SOBA POWIDZENIA ZYCZE
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-04-29, 14:03
Widziałem auto w czarnym macie na żywca. Ma to oczywiście jakiś sens (chodź to także kwestia gustu) przy dobrym kole i glebie....bo bez tego to bedzie wyglądało jakbyś poskładał auto z zamienników w czarnym podkładzie, a auto czekałoby na lakiernika.
Wysłany: 2010-04-30, 07:18
dzięki wszystkim za sugestie co do laku czarny mat odpadł ze względu na dalsze mody (gleba) pisałem o tym wcześniej
Cytat:
i tu jest problem bo mi osobiście gleba nie leży z powodu dojazdu do mojej posesji kiepska dróżka i gleba odpada więc czarny mat chyba odpuszczę ale dzięki za opinie
będzie biała perła bo lakier już dotarł
Buli, no problem na jakimś zlocie jak się spotkamy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-04-30, 20:57
twety100, na prawdę mega szacun za to że się za to zabrałeś. Roboty FULL i pewnie wyjdzie Ci po drodze masa, ale to masa przykrych niespodzianek, ale potem będziesz miał piękną furkę. No i skoro robisz remoncik od podstaw to zabezpiecz porządnie dosłownie wszystkie, gruba warstwa biteksu i będzie git.
Czarny mat spox, ale nie dojazdy na co dzień niestety. Widziałem na wlsne oczy i ubrudzony wygląda fatalnie - pięknie się prezenci takie autko jak jest wypucowane na zlocie.
Szacun chłopie, pierwsze zdjęcia przerażają...
P.S. Rozumiem, że wyrwałeś furaka za free z tego szrotu czy musiałeś coś płacić za to jeszcze?
P.S. Rozumiem, że wyrwałeś furaka za free z tego szrotu czy musiałeś coś płacić za to jeszcze?
Oj panie Kierowniku czytamy posty hehe
twety100 napisał/a:
dałem za niego 700zł a przód jest kompletny tylko do poprawek klepanie błotnika prawego zaspawanie dziury po antenie w lewym ( jest od golfa ) maska i zderzak jest ale te elementy leżały w środku więc nie zakładam na razie brak mi tylko zderzaka tył
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-05-01, 03:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-06, 22:09
sluga, dzieki za wyjaśnienie koledze
dziś znowu pojechałem na to złomowisko gdzie nabyłem mój egzemplarz i o zgrozo 2 piękne kiedyś ventyle korozja je tak wszamała że szok ale koesie od rozbiórek byli lepsi już same szkielety zostalły szkoda że mi bateria padła w tel bo fotki ku pamięci bym zapodał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum