Wiec szkoda mi go sprzedawac naprawde kupe pracy pieniedzy i duzo usmiechu dalo mi vento ale tak jak napislame na aukcji nowy nabytek to Passat b5 bialy sedan 2000rok w sumie bedzie moj jak za niego zaplace zeby zaplacic musze sprzedac vento passat stoi w garazu i czeka na mnie w kazdym badz razie passat tez ma swiezy lakier jak wszystkie nasze auta i bedzie kolejny projekt trwal i pochlanial kupe kasy ale jednak decyzja padla na nowsze szybsze auto... a podejmowalem ja ze 2-3 miechy ...
taka mała ironia z mojej strony ,ale być może to tylko zwykły zbieg okoliczności,że wszyscy co mieli vento,przesiadaja sie na paski ,żałosne
strasznie kretysnkie porownanie to ze mapet ma pssata to nei ma zadnego zwiazku ogolnie passatow i a4 jest masa na polskich drogach i chociazby moi koledzy takie maja... iwiele innych ludzi i gdzie tu powiazanie??
taka mała ironia z mojej strony ,ale być może to tylko zwykły zbieg okoliczności,że wszyscy co mieli vento,przesiadaja sie na paski ,żałosne
strasznie kretysnkie porownanie to ze mapet ma pssata to nei ma zadnego zwiazku ogolnie passatow i a4 jest masa na polskich drogach i chociazby moi koledzy takie maja... iwiele innych ludzi i gdzie tu powiazanie??
nie irytuj się tak kolego bo Ci żyłka w pęknie,czytaj ze zrozumieniem,a to się nie tyczyło ile jeżdzi po drogach pasków czy a4,poza tym to był tylko żart wiec wyluzuj
Ja ci powiem:to wcale nie musi być zbieg okoliczności,sam jak bym sprzedał Vento to zasiadł bym sie w Passka,a wszystko to przez to ze vento dla niektórych robi się za małe,a Passat
to większe auto,i w przystępnej cenie i co najważniejsze to VW
A to ze jeździ tego w hu...po polskich drogach to świadczy tylko o tym ze porostu jest
[/b]GOOD AUTOjak mi sie rodzinka powiększy to tez zakupie może zakupie Passka lub na pewno jakiegoś VW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum