Wiec tak jak w temacie. Podczas jazdy gdy włączam kierunkowskaz prawy lub lewy i wciskam pedał hamulca, kierunkowskaz przestaje migać, gdy zaciągne ręczny kierunkowskaz działa, gdy sprawdzam wszystkie światla oddzielnie nie ma żadnego problemu tylko w tej konfiguracji hamulec plus kierunek jakies cuda sie dzieją.. Na pare dni problem zniknął a teraz to samo się dzieje, przy czym gdy włącze kierunek i hamulec to teraz tylne światła hamowania zaczynają migać. Miał ktoś taki problem? Proszę o pomoc.
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2010-04-09, 23:16
tak jak koledzy piszą brak masy na lampie którejś... znaczy się nie całkowity tylko słaby styk. Miałem podobnie i mnie w kostce dochodzącej do prawej lampy styk masy się lekko wypalił i odgiął trzeba było go dogiąć i zaczęło działać. Ja włożyłem kawałek zawleczki między plastik kostki a wsuwkę bo był przegrzany styk i nie miał już swojej sprężystości. Teraz wszystko śmiga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum