poszukuję błotników (przód), mogą być powypadkowe, chodzi mi tylko o tą część od listwy do progu, u mnie trochę korozja dała znać, głównie progi i chcę wstawić drugie, może ma ktoś jakieś z odzysku???:)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-04-05, 17:45
Reparaturki sa dostępne...ale nie polecam...to zapewne takie samo badziewie jak i zamienniki błotników...jak masz dobrego lakiernika to Ci sam to dorobi.
właśnie kiedyś ktoś wstawił lewy błotnik zamiennik pewnie po stłuczce jakiejś a teraz już się sypie od dołu, i chcę wstawić tą część od listwy do progu! tylko wolałbym wziąć to z oryginalnych błotników niż z jakiegoś badziewia
no oryginały sypią się ale może trochę mniej niż zamienniki, a co do producenta to niema zabezpieczeń od wewnątrz, i po pewnym czasie do połowy błotnika jest cały czas błoto w środku i niestety żre blachę...
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-04-08, 07:24
Jeżeli nie masz zamiar dłużej trzymać auto to kupuj uzywki oryginalne i porządnie zabezpiecz, albo kupuj nowe z ASO (ocynkowane) za dwa około 1000zł. Drogo, ale pojeżdzisz. To co masz na allegro po roku szlag trafi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum