Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-02-21, 20:25
Spocik zaliczony. Spedzony jak zawsze w miłym towarzystwie. Trochę nad morzem wiało ale spoko. Zonie też sie spodobało. Leśny sorki że musiałeś zawracać. ale Monice spadł telefon pod fotel na jednym z rond w Słupsku i musiałem się zatrzymać bo tył za fotelem. A Monika była zaskoczona za ktoś zawrócił jak dzwoniłem do Gavela
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-02-21, 21:10
ja już też jakiś czas w domu
niestety 2 km przed domem zagapiłem się i wpadłem w dziurę aż zadzwoniło
ale dobrze że Ventka na stalówkach to się młotkiem felgę naprostuje
dzięki gospodarzom za bardzo udany spocik
pozdrawiam wszystkich znanych już wcześniej jak i tych nowo poznanych
fajnie, że nam się ekipa z miesiąca na miesiąc powiększa
Specjalne podziękowania dla Sławka za ciekawy wspólny przejazd odcinka Wejcherowo-Gdynia. Szkoda tylko, że moja zamulona Ventka na obwodowej już nie dawała rady pod górę
aaaa zapomniałbym - nauczyłem się dziś jak otworzyć jedną Ventkę przy użyciu drugiej
to jakoś sie tak utarło że Piotruś jak się nie zgubi to zawsze na końcu ląduje
Gavel napisał/a:
Specjalne podziękowania dla Sławka za ciekawy wspólny przejazd odcinka Wejcherowo-Gdynia. Szkoda tylko, że moja zamulona Ventka na obwodowej już nie dawała rady pod górę
a nie ma za co Pawełku,cała przyjemność po mojej stronie ,poszło by wiecej niż 140 ale oberwało mi się od żony i musiałem hamulować
Raziel500 napisał/a:
no gavel nie wiem czy wiesz ale w wejcherowie był fotoradar aktywny
jakie radary raz do roku można cosik przeskrobać
Gavel napisał/a:
aaaa zapomniałbym - nauczyłem się dziś jak otworzyć jedną Ventkę przy użyciu drugiej
szkoda że nie zrobiłem fotki jak Monika siedziała w bagatku
Spoci w ogóle super nie do opisania byłem w szoku że aż tak się Monice podobało i już pytała kiedy jedziemy na nastepny i że nie ma możliwości żebyśmy zlot w tym roku opuścili Atmosfera mega rodzinna i świetni ludzie. Chyba bym sobie nie darował jakbym opuścił ten spot Fajnie było wsa wszystkich w koncu poznać Wrzucę później parę fotek.
Spoci w ogóle super nie do opisania byłem w szoku że aż tak się Monice podobało i już pytała kiedy jedziemy na nastepny i że nie ma możliwości żebyśmy zlot w tym roku opuścili Atmosfera mega rodzinna i świetni ludzie. Chyba bym sobie nie darował jakbym opuścił ten spot Fajnie było wsa wszystkich w koncu poznać Wrzucę później parę fotek.
Cała przyjemność po naszej stronie zapraszamy na kolejną integrację z Grupą Trójmiejską
Lwomati, było 12 ventyli. Ale oczywiście nie obyło się bez dziwnych i śmiesznych sytuacji. Zatrzasneły mi się klucze w samochodzie i trzeba było drugim autem otwierać mój samochód. Ważne że śmiesznie było
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-02-22, 07:15
lesny1982 napisał/a:
shakur i jakie Ci spalanie wyszlo bo mi 4,4 literka
Jak to z tym MFA jest i gazem. Na trasie pokazywał nawet 4.5. Pod domem tankowałem wczoraj wyszło 309.4 km i 30.6 litra gazu to daje niecałe 10l gazu na 100 km. chyba nieźle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum