ale ta rozpora jest jakas nie teges jakas skrecana rozkrecana ;/ wolal bym w calosci taka jednolita ale to chyba bedzie problem widze w tej cenie dostac wiechersa np bo aluminiowe to kibel co ?
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-02-02, 21:47
piotr nowok, sobie z Bulim pogadaj bo on taką za 90 nową kupił. I nie udawaj, że niewiesz bo w temacie się wypowiadałeś. Więc nie rób mnie pod &*($&&+_ teraz
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-02-15, 18:05
panowie mam dzies chyba jeszcze szkic z wymiarami do rozpórki stalowej tylko muszę poszukac
do zrobienia takiej rozpórki jaką ja miałem jest nawet foto u mnie w temacie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-02-15, 18:27
A ja jakiś czas temu uświadomiłem sobie, że mam z tyłu "fajną" rozpórkę w postaci zbiornika LPG, który jest na sztywno przymocowany do kielichów czyli spełnia rolę rozpórki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum