witam
zaglądając kiedyś pod maskę znalazłem takowe kable, są one ucięte ...
jest to lewa strona, od kierowcy
może to być kabel od halogenów ? włącznik mam, a kable nigdzie nie idą ...
chyba, że są to kable do klaksonu, bo mam tylko po prawej stronie trąbek ( od strony pasażera )
nie wiem czy powinien być 1 czy 2 ?
proszę o pomoc
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2010-02-07, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.0 GLX 85kW Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 666 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-02-07, 21:10
hmm ciężko jak byś miał tamte to powinno być 4 kabelki 2 do jednego 2 do drugiego bo to są 2 tonowe a ten u ciebie to zwykły klakson albo ktoś zmienił i odciął kabelki po prostu musisz jechać po kabelkach i sprawdzić dokąd idą
Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2010-02-07, 21:48 Re: Do czego te kable ?
zeniTh napisał/a:
witam może to być kabel od halogenów ?
sprawdź czy masz podłaczenie (wtyk) halogenow w tej złączce wielostykowej okrągłej nad chłodnicą w tej złaczce 21 pinowej pin nr 5 odpowiada za halogeny jak nie było halogenów to tam jest puste miejsce a jak były to powinien być wtyk.
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Ostatnio zmieniony przez brave 2010-02-07, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum