archeolog, - zanim coś napiszesz sprawdź czy temat juz nie istnieje (użyj opcji SZUKAJ na samej gorze tuz pod nazwa klubu) to nic nie kosztuje a ułatwia wszystkim życie . Pozdrawiam !
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-01-07, 22:12
archeolog, jak masz konkretny problem i nie znajdujesz odpowiedzi w dziesiątkach tematów o podłączaniu alarmu z tego forum czy z forum golfa, to musisz dać skan schematu i opis od siebie co do czego podłączyłeś. Inaczej na odległoć nikt nie pomoże.
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-01-07, 22:20
Jak bym miał schemat to bym nie pisał ale sobie poradziłem ...Powiedzcie tylko jaki bezpiecznik fabrycznie był w gniezdzie odpowiedzialnym za centralny??
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-01-09, 18:54
oba bezpiecziki mają mieć po 15 A . Nie wiem czy wyraźnie napisałem: dwa bezpieczniki zabezpieczają central, oczywiście ten o numeerze 21 wiele innych rzeczy również choćby zapalniczkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum