Witam was wszystkich,mam do was takie pytanie mam zrobione cale zawieszenie w ventce i od nie dlugiego czasu zaczelo cos stukac nie wiem co jest grane,bo sam to robilem i wiem co zalozylem,nie bylo zadnych uzywek tylko nowe czesci,jakby ktos cos wiedzial na ten temat to zgory dzieki pozdro dla wszystkich
_________________ Krzysiek
Ostatnio zmieniony przez krzys1989 2009-12-25, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-25, 19:09
WAFEL napisał/a:
a dolny sworzen wahacza
Z własnego doświadczenia wiem że sworzeń najbardziej dobija przy skecie na nierównościach i to konkretnie...np gdy masz wybity sworzeń w lewym kole to najbardziej będzie waliło przy skręcie w prawo i odwrotnie.
W sumie takie walenie to może byc każda pierdoła...trzeba podnieść furkę na podnośniku i wejść pod nią i ruszać kołem...w tedy wszystko wyjdzie...oczywiście wyjdzie wszytko oprócz luzów na łączniku stabilizatora i luzów na klockach hamulcowych, gdyż te rzeczy sprawdza się gdy auto stoi na kołach.
krzys1989, jeśli coś Ci wali to musisz coś czuć gdy kopniesz w opone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum